Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krasavicata

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 6:14 pm Заглавие: най-хубавото село в Пернишко |
|
|
имам една малка класация, но искам да видя първо кои ще са първите похвалени села  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Antonio

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, Перник.Опа, грешка, Перник е град. (шега - ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nena

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 10:55 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasavicata

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:48 pm Заглавие: |
|
|
а сега номера 1 ,2 и 3
1.Erul
2.Divlq
3.Korkina
Edit
Кирилица моля... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leia1280

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:50 pm Заглавие: |
|
|
3.Korkina
Да питам това село къде се намира първите две знам къде са ама това последното го чувам за първи път _________________ Любовта започва с усмивка,увеличава се с целувка и завършва със сълза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasavicata

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 12:03 am Заглавие: |
|
|
води се в Кюстендиска област сега, но си е чисто Пернишко |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasavicata

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 12:04 am Заглавие: |
|
|
аааа щях да забравя Мурено - там имам много хубави спомени  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 3:00 pm Заглавие: |
|
|
STEFANOVO FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Кирилица моля! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:42 am Заглавие: |
|
|
А Радомир град ли е, или е село ....Не смятате ли, че предишното име на Светля-Празноглавци е по подходящо. Впрочем много селища, и най-вече Димитрово, могатда претендират за това име ....Понеже в по горният пост чета Стефаново-че на Проваленица какво му е толкова хубавото. Кажи защо де . _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:25 am Заглавие: |
|
|
е по твойта логика-ПЕРНИК град ли е?/или квартал на софия/какво по-точно искаш да разбереш от това еди-кое-си-град ли е?щом си има общински административен центьр...ко0нстатациите ти са излишни!а дали едно село е по-хубаво от друго,определящи за мен са следните фактори:1.население-в радомирско има 3 големи села,от които Стефаново е второто;2.уреденост-компактно,с 5 магазина и добри заведения;3.млади хора-много са,повярвай,ако не-ела и виж!4.информираност-имаме си и кабелна и нет,така че...изпреварваме сьбитията и околните села;5.културно-масова дейност-действащ пенсионерски клуб с прилежащи 4 сьстава/многократно награждавани напоследьк/и действащ футболен отбор-сьщо бьрзо напредващ!по случайност ме напипа че сьм от най-активните/и атрактивните /,та се надявам че за теб сьм била достатьчно полезна!!!  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:30 am Заглавие: |
|
|
и незнам на колко години си,та помниш че се е казвало Проваляница!има си исторически книги,в които за любознателните е обяснено как се е появило това име,поне се попросвети малко,преди да коментираш...проваляли са се комитетите на Левски!все пак името на селото не Долно уйно,та да ни е кофти...а и тук не се криеме зад такива безименни никове...идващи ...отникьде  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 11:04 am Заглавие: |
|
|
Опа. Я поспокойно с квалификациите . Да не се окаже че си жена на някой братовчед. Но да караме наред. Първо отзад напред. Тоя който ти е казал, че името Проваленица идва от провалили се комитети на Левски, най-безсрамно те е излъгал. С това име, и по точно с името Провалениче, то фигурира в Мрачката грамота на цар Иван Александър от 1360 година. Да го знаеш от батко си. А какво означава името-много хипотези. По нататък-и кои са па петте магазина-два са на Наркооп Радомир, единият е на Милка, и четвъртият е на тия от Раковец. Кой е петият. Казваш добри заведения-айде стига бе. Ти ме утепа. Или са от колониален тип-където се продава всичко, или са мърляви. А футболният отбор Мазохист ли се казваше . Който го хване го бие. Ако паднат с пет гола разлика го считат за победа, тъй като обикновенно падат от десет на горе.Абе селото си е хубва бе. Нали съм оттам. Аз се майтапа. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 2:58 pm Заглавие: |
|
|
КАКТО ВЕЧЕ ТИ ПИСАХ ПИЛЕ,ВЗЕМИ СЕ ПООХЛАДИ И ПООСВЕЖИ.ЗА ТИРАДАТА НА ИСТОРИЧЕСКА ТЕМАТИКА-МЕРСИ,АМА ЗА ОСТАНАЛОТО-ША МА ИЗВИНЯВАШ...Я СЕ ПОРАЗХОДИ ДОТАМ,ЧЕ ДА ТИ ПРОСВЕТНЕ/накьде вее вятьра де/магазините-селски тип-ДА,кафетата кофти-ем...,ама за отборчето-УБИХ ТЕ!!! я вземи та влезни в сайтчето на БФС-то,кликни на аматьорски футбол,чукни се у главата коя група е север,коя юг и...дерзай некьде се катериме из пьрвата десетка/засега/...а вашто време е минало,батенце,сега залагаме на дечицата,ше си ги отракаме по-бьрзо,отколкото си мислите/тия от миналото де/  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 3:00 pm Заглавие: |
|
|
и я фани та се регистрирай кат хората,или ми прати лично сьобщ.да ме поориентираш кой си,да не си пускаме само празни лафове... _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Миленчо

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
На мен лично ми хасерсва много Мещица, не съм от там и не съм ходил кой знае колко много и често, но на скоро ми се наложи да отида и ми хареса. Беше честичко пътя равен и хубави и общо взето за българските и по- конкретно за пернишките стандарти е добре !!!
Широко затворени очи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|