За контакт
0988 823 404

За контакт
Запитване

Дентална медицина Делта Дент

Върни усмивката си обратно и се наслаждавайте на живота повече.

Най-вероятно посещавате този сайт, защото за Вас е важно да имате здрави зъби, с които да се храните пълноценно и да се усмихвате уверено. Ако се нуждаете от зъболечение, искате то да е най-доброто за Вас. Мечтаете да имате винаги здрава и блестяща от красота усмивка.

В момента изпитвате трудност да се храните пълноценно, защото имате разрушени или напълно липсващи зъби, между тях се задържа храна или изпитвате болка. Притеснени сте да се усмихвате уверено, защото зъбите ви не изглеждат добре. Страх ви е, че нещата се влошават и мечтаете всичко това да остане в миналото.

За нас

Д-р Симеон Велинов

Здравейте, аз съм Д-р Симеон Велинов - Лекар по Дентална Медицина. Работя с пациенти, които имат разрушени или напълно липсващи зъби.

В Делта Дент, Вие може да получите лечение и помощ свързани с почти всички стоматологични интервенции

Услуги
emergency dentistry

Имате болки?

Моля позвънете
0988 823 404

Нашите Дентални Услуги

В Делта Дент, Вие може да получите лечение и помощ свързани с почти всички стоматологични интервенции, като нашата основна насоченост и специализация са в предоставянето на следните услуги:

Дезинфекция и стерилизация

При работа във всяка зъболекарска практика се осъществява непрекъснат контакт с кръв и слюнка, които понякога е възможно да бъдат източник на инфекция. Поради тази причина в Делта Дент се прилагат перфектни мерки за дезинфекция и стерилизация на инструментариума за да се осигури максимална защита на пациентите и предотврати разпространението на инфекции. При първият етап инструментите се почистват и обработват с дезинфектанти унищожаващи бактериите и вирусите.

При вторият етап се опаковат в индивидуални опаковки и се подлагат на автоклавиране. Тази процедура се извършва в автоклав от най-висок клас "В", под действието на висока температура и налягане, при които се унищожават всякакви микроорганизми.

Дентални кабинети

0988 823 404

Пон - Съб: 08:00- 20:00

deltadentinfo@gmail.com

Изпратете вашето запитване

Имате въпроси?

Получете важна информация