Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.12.2007 г.
Заради нарязан от стъкло крак Янко Лудия пак спаси присъдата
Радомирски лекари на съд заради починал пациент
Заради нарязан от стъкло крак Янко Лудия пак спаси присъдата
Любомира ПЕЛОВА
   Темида ще решава съдбата му на 25 януари
Вчера Софийски градски съд не даде ход на делото срещу небезизвестния Янко Ваташки-Лудия от радомирското село Друган. Причина за отлагането бе отсъствието на подсъдимия. Адвокатът му представи медицинска бележка, според която Ваташки е претърпял инцидент и има скъсан менискус на крака. Според прокурора по делото на седем - осем места кракът на Ваташки е нарязан от стъкло и той е претърпял тежка операция, в следствие на която не може да ходи.
До 15 януари защитата на Ваташки трябва да представи документ относно това как върви лечението му. Следващото заседание е насрочено за 25 януари.
Янко Ваташки е подсъдим за отвличането и изнудването на йорданския гражданин Мохамед Атти. На предишното съдебно заседание прокуратурата и защитата на Ваташки не можаха да се споразумеят за размера на наказанието, което трябва да понесе Янко Лудия. Прокурорът по делото Христо Граматиков поиска Ваташки да бъде осъден на 5 г. затвор, но адвокатите му са настоявали наказанието му да бъде само 1 година. Срок, който той вече реално е изтърпял по време на предварителното задържане.
През юли 2002 г. при специализирана акция на НСБОП, СДВР и РДВР-Перник задържаха Янко Ваташки, Любомир Илиев- Боксьора и Ивайло Петров-Цигането заради отвличането на бизнесмена Мохамед Атти. Докато е държан плен от престъпната групировка, йорданецът е бил жестоко измъчван, поискан бил и откуп от 20 000 долара.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система