Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.01.2008 г.
Очаровахме чуждите гости с организация и атмосфера
Делегацията от "Китай" Гостува за "Сурва 2008"
Списък на наградени участници в Сурва 2008
Очаровахме чуждите гости с организация и атмосфера
Йоана МЛАДЕНОВА
   "Продължавайте все така, по-добре не може" е мнението им
Чуждестранните гости на Пернишкият фестивал са очаровани от атмосферата и организацията на тазгодишното издание, това е основния извод от тридневния им престой в Перник. Снощи на пресконференция, на която присъстваха представители на всички карнавални групи от чужбина, уважили проявата, този беше най-често чувания извод от гостите. На срещата беше целият организационен комитет, главния спонсор, кметския екип, както и барон Хенри Ван Деер Крон-президент на Федерацията на европейските карнавални градове. Той похвали организацията на събитието и като знак за нивото на тазгодишната проява обяви че ще удостои със златен медал на ФЕКГ главния спонсор на проявата Христо Ковачки. Спонсорите са изключително важно за всички наши събития по целия свят, заключи барон Ван Деер Крон.
Сякаш и природата беше с нас, каза председателят на Организационния комитет и кмет на Перник инж.Росица Янакиева. Тя благодари на участниците, допринесли това да се случи, както и на спонсорите, а и на хората излезли да видят багрите и феерията, господствали в Перник през тези три дни.
Думите на представителя на групата от Прилеп обобщи мнението на всички гости, като заяви, че в тези три дни Перник се е превърнал в Рио де Жанейро на Европа. Не е имало по-добре организиран фестивал, той е организиран изключително професионално и не е допуснат пропуск в нито един негов елемент. "Продължавайте така, по-добре от това не може" беше всъщност мнението на всички, които са се потопили в тридневната магия на XVII Международен фестивал на маскарадните игри в Перник.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система