Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.02.2008 г.
Бащата на Райко Кръвта върнат в принудителна кома
87 нарушения в лечебните заведения през 2007-ма
Бащата на Райко Кръвта върнат в принудителна кома
Любомира ПЕЛОВА
   62-годишният мъж е стабилизиран, но е на командно дишане
Завчера 62-годишният Васил Станков, баща на показно разстреляния наркобос Райко Василев - Кръвта, който на свой ред бе застигнат от куршуми на 11 февруари в района на град Батановци, е излязъл от тежката кома. Перничанинът бе в критично състояние, след оказаната му помощ в отделението за реанимация на пернишката болница Станков бе преместен в "Пирогов". Неврохирузите там са стабилизирали състоянието му и 62-годишният перничанин преди два дни излязъл от коматозното състояние. Идвайки на себе си обаче започнал да буйства от тежките лекарста и се наложило отново да бъде приведен в принудителна кома. В момента Станков е на командно дишане, но животът му вече е вън от опасност. Оказало се, че улучилият го куршум е засегнал само хрущял в областта на шията, зад ухото, съобщи директорът на ОДП в Перник комисар Димитър Шереметев, който поддържа непрестанна връзка със столичните медици и следи състоянието на простреляния от неизвестните засега килъри.
Разследването по вторият опит за убийство на Васил Станков напредва, проведени са разпити на определени лица, имаме и версия за мотивите на покушението, но все още е рано за официални изявления, заяви комисар Шереметев вчера. Той обаче отказа да коментира слуховете за ранен от самия Васил при престрелката нападател.
Криминалисти твърдят, че най-вероятната версия за стрелбата срещу бащата на Райко Кръвта е преразпределението на наркопазара в Перник. Говори се, че Станков, чиито официален бизнес е търговия с алкохол и цигари, е наследил и този на разстреляния си син.
Любомира ПЕЛОВА
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система