Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 05.03.2008 г.
Четвъртокласник- герой на поредния скандал, свързан с детска агресия
Нужна е екипност и разбиране при превенцията на такива прояви
Четвъртокласник- герой на поредния скандал, свързан с детска агресия
Екип на “Съперник”
   Ростислав подлагал на системен тормоз ученици и учители
Десетгодишният Ростислав, ученик от 4-ти "в" клас на 11-то основно училище "Елин Пелин" в Перник, с изключително агресивното си, цинично поведение прредизвика поредният скандал в публичното пространство.
Майки на негови съученици алармираха, че хлапакът притеснявал с поведението си и учителите в школото, и връстниците си. "Съперник" си спестява подробностите в това отношение, защото те са наистина шокиращи, но не можем и да ги отминем с мълчание. Момчето се опивало да наръга с ножица съученик, свалял гащте си пред учители и връстници, опитвал да скочи от третия етаж, с най-мръсни думи ругал преподаватели и деца, демонстрирал дори как с бележника си си бърше д...то, преди да го подаде на поискалия го учител и т.н все в този дух. В училището дори се говори, че класният му ръководител бил на успокоителни по поведението му.
Факт е, че момчето преди това вече е обиколило четири други училища в града. До изключване никъде не се стигнало, защото точно преди тази мярка родиелите предвидливо го местели в друго учебно заведение.
Миналата година от ръководството на ОУ "Св.Климент Охридски" алармирали за поведението на Ростислав и отдела за закрила на детето. Момчето е преместено в 11-то училище, поведението му обаче не се променило. Стигнало се дотам и други преподаватели освен класния му, да гълтат успокоителни, за да преодолеят стреса от шокиращото поведение на чтвъртокласника.
Родители пък се заканват да преместят децата си в други учебни заведения , за да избегнат лошото влияние на връстника им и да ги отърват в същото време от неговата агресивност.
Междувременно те са запознали и РИО на МОН със случващото се в 4-ти "в" клас. Вчера в учебното заведение е имало педагогически съвет специално във връзка със случая "Ростислав". За взетите на него решения "Съперник" ще информира читателите си в следващия брой.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система