Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.03.2008 г.
Закопчаха нашенец отглеждал Канабис като цвете в саксия
Съдбата на старините зависи от младите хора
Закопчаха нашенец отглеждал Канабис като цвете в саксия
Любомира ПЕЛОВА
   22-годишният А.В бил стар познайник на полицията
22-годишен перничанин влезе в ареста на пернишката полиция заради открити в него амфетамини и канабис, който отглеждал в дома си в саксия.
При специализирана полицейска операция, проведена в четвъртък, служители на сектор БОП при ОДП, проверявали заведение в кв.Изток. Антимафиотите задържали А.В.заради откритите у него две хартиени пликчета с жълтеникаво прахообразно вещество. При направения полеви тест то реагирало на амфетамин. Претърсени са и къщата и пристройките към нея, обитавани от перничанина.Оттам са иззети още едно пакетче с амфетамин, найлонов плик и два хартиени свитъка, съдържащи изсушена листна маса от марихуана. В жилището антимафиотите попаднали и на необичайно "цвете" - в саксия младият мъж отглеждал девет стръка канабис.
По време на полицейската акция анатимафиотите са претърсили и къщата и пристройките в същия квартал, обитавани от 24-годишния С.К. И там е открит найлонов плик с изсушена и приготвена за употреба изсушена листна маса от марихуана.
Задържаните перничани са познати на полицията като дилъри на наркотични вещества в най-големият квартал на областния град - Изток. След убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо и пуснатите отново на улицата дилъри на наркотици от бандата на Райко Кръвта заради наложените им условни присъди, криминалистите и екипите на БОП проверяват ежедневно заведения и места, известни като сборища на наркомани и дилъри на дрога. Директорът на ОДП Димитър Шереметев се закани, че пипне ли отново някой от доскорошните "клиенти" на Темида, този път ще направи всичко възможно да го вкара ефективно зад решетките.
Факт е, че през последните седмици, благодарение на активната работа на полицията, престъпленията не само в "Изток", но и в целия регион намаляха.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система