Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 03.04.2008 г.
Втора министерска инвазия в Перник
Поскъпване на топлото с 20 на сто предлагат от "Топлофикация"
Втора министерска инвазия в Перник
Симона НИКОЛОВА
   Днес здравният министър Радослав Гайдарски ще посети "Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести - Перник " ЕООД.
Там в момента текат сериозни реконструкции. Същевременно тече и процедура за акредитация на болницата, каза народният представител Ненко Темелков. По наше настояване заедно с болницата " Р. Ангелова" тя е включена в списъка на здравните заведения, които няма да подлежат на приватизация, категоричен беше народният представител.
По - късно министър Гайдарски ще посети и срещне с колектива на "Дом за медико - социални грижи за деца" - Перник, който е в юрисдикцията на Министерство на здравеопазването.
Зам. министър Галина Тошева ще посети "Топлофикация - Перник" ЕАД.
Зам. министър на транспорта Весела Господинова ще се срещне с колектива на " Пътнически превози - Перник . Поканени на срещата са и от: ДАИ, Тролейбусен транспорт, ЖП транспорт, хора, които имат отношение към транспорта, казаха от ръководството на БСП - Перник.
Среща на председателя на Държавна агенция по горите С. Юруков със служители на РУГ, ще се проведе в залата на областната администрация. Веднага след като тя приключи ще бъдат засадени 10 - 15 фиданки по инициативата "Хубава си моя горо" , каза депутатът Ненко Темелков.
Последната работна среща на министъра и зам. министрите ще бъде с граждани и актива на БСП. Тя ще се проведе в зала " Панорама.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система