Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.05.2008 г.
Ще правят нова Агенция за оперативна информация
Стартира демонополизацията в здравната система
Ще правят нова Агенция за оперативна информация
Любомира ПЕЛОВА
   Ще правят нова Агенция за оперативна информацияюбомира ПЕЛОВА
Необходима е нова Агенция за оперативна информация е заключението до което са стигнали единодушно коалиционните партньори. Тя трябва да е или на подчинение на Министерството на правосъдието, или пряко на Министерския съвет. Тя трябва да бъде един орган, изведен от структурата на вътрешното министерство. НДСВ предлага към парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност да се създаде подкомисия , контролираща новата Агенция и ДАМС.
Положителните резултати, постигнати в работата в ДАМС след създаването й подсказват, че и след изграждането на новата Агенция за оперативна информация ще се засилят прозрачността и контрола при ползването на специалните разузнавателни средства. Царските хора предлагат да има и определен бюджет за ползване на СРС, за да не се иска произволното им ползване, а всичко да е добре планирано и контролирано, поясни вчера пернишкият народен представител Теодора Дренска. НДСВ иска и законодателни мерки за ограничаване на корупцията в системата за сигурност, като последващ контрол върху прилагането на СРС-тата. Процент от глобите и винетките да се използва за техническо обезпечаване на вътрешното министерство - за камери за видеонаблюдение, джипиес устройства и др.
Депутатите от партията на Симеон Сакскобурготски лансират идеята и да отпадне плащането на глоби, наложени от "Пътна полиция" на ръка.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система