Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.06.2008 г.
Пернишко- национален първенец на тестовете с външно оценяване
Емилия Емилова спечели националното ученическо първенство
Пернишко- национален първенец на тестовете с външно оценяване
Любомира ПЕЛОВА
   Съюзът на работодателите раздаде награди за най-добрите
Вчера председателят на Съюза на работодателите в средното образование Самуил Шейнин награди със специален плакет и грамота директорите на начални и основни училища от Пернишка и Радомирска община за отличното представяне на учениците от четвърти и пети клас, на тестовете с външно оценяване, които наредиха областта на първо място в цяла България.
Поставяме началото, ще стимулираме и вбъдеще най-добрите учебни заведения, защото за нас е изключително важно младото поколение да расте не просто грамотно , а и интелигентно. И колкото по-високи са резултатите в началния курс, толкова по-добри ще са резултатите в гимназиите, защото това означава, че там влизат отлично подготвени ученици, заяви на тържеството на наградите вчера Шейнин, който е и директор на ПГТС "Арх. Йордан Миланов".
С плакет и грамота от Съюза на работодателите в средното образование вчера си тръгнаха директорите на радомирските НУ "Архимандрит Зиновий" и ОУ "Христо Смирненски", пернишките ОУ "Св.Иван Рилски", ОУ "Васил Левски, 13-то ОУ "Св.Св.Кирил и Методий", ОУ "Св.Константин Кирил Философ", 10-то ОУ"Алеко Константинов". Пернишкото 7-мо училище "Георги Сава Раковски" пък бе отличено за добри резултати в съвместната с гимназията дейност.
Когато колега отдава признание на твоя труд, на постиженията на екипа, чиито ръководител си ти, вълнението е изключително, наградата - двойно по-скъпа, бяха думите на благодарност на Йорданка Тупанкова, директор на 10-то училище, и допълни че връзката "основно училище - професионална гимназия" е печеливша формула, която гарантира и добри резултати в целия цикъл на обучение.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система