Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 05.08.2008 г.
Лятна лудост – бум на пияни зад волана в целия регион
"Миньор" представя днес отбора за новия сезон в "А" групата
Лятна лудост – бум на пияни зад волана в целия регион
Любомира ПЕЛОВА
   Шестима хванати само в почивните дни
Пернишки регион е на път да постави рекорд по отношение на пияни водачи зад волана. Пие се масово, в цялата област. Само през почивните дни шестима водачи на моторни превозни средства са "спечелили" бързи полицейски производства заради шофиране в нетрезво състояние, информират от пресцентъра на Областна дирекция "Полиция". Отчетените промили алкохол у пътните безумци са между 1,25 и цели 2,28 в пет от случаите.
При един "горещата вода" е ударила в главата шофьора и той е предизвикал пътен инцидент. Катастрофата е станала в Брезник, в неделя, около 18,30 часа. При маневра на заден ход лек автомобил "Фолксваген Поло" , шофиран от 39-годишния Л.А., се ударил в неправилно паркирано "Ауди". При проверката, извършена от местни полицаи, станало ясно, че водачът фолксвагена е пиян - дрегерът отчел 1,18 промила. За простъпката му е съставен акт по Закона за движение по пътищата, информира регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов и уточни, че целият "набор" от пияни водачи на МПС са престояли в ареста на дирекцията на полицията по 24 часа.
Органите на реда за пореден път алармират към разсъдъка и морала на шофьорите - ако пиете, ходете пеша или ползвайте обществения транспорт. Не сядайте зад волана, защото представлявате заплаха не само за своя живот, но и за този на останалите участници в движението. Тях вие превръщате в потенциални невинни жертви на собственото си безумие. Алкохолът и управлението на моторно превозно средство са изключително опасно съчетание по всяко време на годината, но при летните горещини то е двойно по-страшно, припомнят пътните полицаи.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система