Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.08.2008 г.
"Миньор" надви над "Локомотив" (Мездра) в събота
През 2009 година - миньорските заплати по-високи с 30 на сто
"Миньор" надви над "Локомотив" (Мездра) в събота
Савина АНГЕЛОВА
   Срещата завърши с два гола в полза на "жълто-черните"
При резултат 2:0 завърши в събота срещата от третия кръг на първенството между "Миньор" и мездренския "Локомотив". Символични домакини в мача от "А" -групата на стадион "Осогово" в Кюстендил бяха "жълто-черните".
Резултата откриха перничани още в осмата минута от срещата на новаците в групата. Положението се получи след като Василев центрира към Хазуров. Така първото точно попадение за "жълто- черните" още в началото на играта реализира Костадин Хазуров. Той засече центриране на Руменов и простреля вратаря на мездренския "Локомотив".
В първите 45- минути двата отбора заложиха на здрава битка в центъра на терена и чистите голови положения пред двете врати липсваха.
В 44-та минута Симонович проби през центъра на терена, стигна до дъгата на наказателното поле и стреля, но топката заобиколи врата като мина на сантиметри от левия страничен стълб. Така до края на първото полувреме само символичните домакини на кюстендилския стадион "Осогово" успяха да реализират точно попадение в противниковата врата.
Второто полувреме "железничарите" опитаха да променят развоя и бяха близо до изравняването в 58-та минута, когато Мигел проби до аут линията и центрира топката в наказателното поле към сънародника си Силва. Валмир от "миньорците" обаче го изпревари и изчисти топката.
В 85-ата минута, малко преди изтичане на редовното време, Румен Трифонов центрира отляво. Така с удар с глава "жълто- черният" бразилец Валмир зарадва "миньорската" публика и оформи крайния резултат 2:0 в полза на "Миньор".
В последните 15 минути символичните домакини от Миньор играха с човек повече, след като в 73-тата минута от двубоя Иво Тренчев от "Локомотив" бе отстранен за втори жълт картон.
До края на мача Силва и Марков бяха близо попадение за "железничарите", но умелите намеси на "жълто-черния" вратар Иво Иванов и защитата на "Миньор" предотвратиха намаляването на резултата в срещата.
За "Миньор" жълти картони получиха зДелиминков, Дюлгеров, Валмир, Хазуров и Господинов. За "Локомотив" се "отличиха" Тренчев и Симонович, като Тренчев получи и втори.
Съставът на "Миньор" бяха играчите Иванов, Делиминков, Василев, Валмир, Руменов(46-Янкович), Динков(61-Дюлгеров), Цветков, Мутафов, Петров, Хазуров и Господинов(75-Трифонов). Отборът на "Локомотив" се състоеше от Станев, Цветкович, Тренчев, Тренков(72-Симов), Пажин, Марков, Ангелов(46-Стоилов), Да Силва, Илиев(46-Петаков), Симонович и Мигел .
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система