Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.09.2008 г.
ЧЕЗ организира мобилни екипи за обслужване на клиенти в малки населени места
"Миньор" отнесе трета загуба в първенството в събота
ЧЕЗ организира мобилни екипи за обслужване на клиенти в малки населени места
Силвия ГРИГОРОВА
   Потребителите ще могат да ползват всички безплатни услуги предлагани от компанията
ЧЕЗ започва реализирането на проекта "Мобилни екипи за обслужване на клиенти" в малките населени места на територията на Западна България. От 16 септември до края на месеца тези екипи ще работят като изнесени Центрове за обслужване на клиенти в 13 населени места във всички области на Западна България в това число и в Перник. Чрез този проект ще се подобри обслужването в общински центрове с над 1 300 потребители, в които ЧЕЗ няма клиентски центрове. Проектът се осъществява съвместно с общинските администрации като продължават разговорите за включване и на други населени места към тази инициатива.
В изнесените Центрове за обслужване на клиенти потребителите ще могат да ползват всички безплатни услуги на компанията. Мобилните екипи ще правят справки, ще дават информация и ще консултират клиентите по въпроси свързани с тримесечното отчитане на електромерите, безкасовите плащания, формирането на новите цени на електроенергията и други. Освен това потребителите ще имат възможност да попълнят необходимите формуляри за платените услуги на компанията, заедно със служителите на ЧЕЗ. Мобилните екипи няма да събират суми за консумирана електроенергия. Във всяка община екипът на ЧЕЗ ще бъде на разположение на клиентите на компанията 1 ден, от понеделник до петък, в помещение, осигурено от местната администрация. Такъв изнесен Център за обслужване на клиенти ще бъде открит в Брезник на 19 септември- петък. Той ще работи с удължено работно време. Служителите му ще бъдат на разположение на брезничани във времето от 8.00ч до 19.00 ч.
Проектът "Мобилни екипи за обслужване на клиенти" е част от усилията на чешката компанията да подобри обслужването на клиентите си, като увеличи местата за предоставяне на услуги. От компанията увериха, че ако резултатите от инициативата са положителни, проектът ще бъде продължен.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система