Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 05.09.2002 г.
Психично болен се застреля в нива
Превозвачи вдигат вой до министъра
Над 300 души работят при лоши условия на труд
Можем без воден режим до пролетта
Психично болен се застреля в нива
Яна ТОДОРОВА
   54-годишен мъж от пернишкото село Мещица беше намерен прострелян в нива, намираща се в землището на населеното място, съобщиха от пресцентъра на РДВР. Според органите на реда най-вероятно става въпрос за самоубийство.
Случайни минувачи намерили безжизненото тяло в нива край местната Парлева махала. Те сигнализирали за инцидента към 9.45 часа във вторник най-напред в кметството в Мещица. Оттам позвънили в оперативната дежурна част на полицията. Група от РДВР веднага посетила мястото на инцидента. Установено било, че простреляният е Лозан Ф. Л., на 54 години. Според полицията той се е прострелял сам с незаконнопритежаван пистолет марка “Валтер”. Изстрелян е един куршум, който е попаднал в слепоочието и е причинил смъртта. По време на огледа служителите на реда са открили и две предсмъртни писма. Едното било адресиранодо сина му и било оставено в дома им. Другото било открито в джоба му. Второто писмо било от четири карирани листа, плътно изписани.
По данни на местни хора Лозан е бил психично болен. Доскоро той се лекувал в специализирана болница, откъдето бил изписан преди няколко дни. Имал и тежко болен баща, за когото се грижел сам. Двамата били изпаднали в тежко финансово положение. Най-вероятно немотията го е подтикнала да вземе фаталното решение, предполагат съселяни. Преди години Лозан работел като стругар в завод “Струма”, но от години бил пенсионер по болест.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система