Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.10.2008 г.
Перничанин на косъм от смърта,ПТП причинен от пиян шофьор
До 20 ноември "В и К" приключва с подготовката за зимата
Перничанин на косъм от смърта,ПТП причинен от пиян шофьор
Любомира ПЕЛОВА
   Войната на пътищата и в областта не спира
Тежък инцидент, станал в ранните следобедни часове, изпрати в отделението за реанимация на пернишката болница "Рахила Ангелова" 50-годишен мъж.
Катастрофата, станала на външно-градската магистрала, близо до бившия завод "Мир", е причинена от лек автомобил "Мерцедес" , зад волана на който е бил 40-годишният Александър П. Пострадалият - Б.Й. е пътувал на седалката до него. Колата излетяла от пътното платно и се забила в еластичната ограда. Водачът на лъскавото возило е без каквито и да било травми, но спътникът му след удара с мантинелата се оказал с тежки черепно-мозъчни травми. 50-годишният мъж в момента все още е в изключително критично състояние, опасността за живота му не е отминала.
Оказало се, че на прага на смъртта го е изправил водачът на автомобила, който е седнал пиян-залян зад волана . Проверката с алкотест е отчела цели 2,2 промила алкохол.
В болница е и берзиначин, ранен при пътен инцидент в родни яму град. Катастрофата е станала на кръстовището на улиците "Георги Бунджулов" и "Никола Петров", където се сблъскали Фолксваген Голф, управляван от пострадлия 34-годишенв брезничани Б.Н. и софийски "Форд Реайнджър",зад волана който е бил 60-годишен сторличанин с инициали А.Г. Брезничанинът е постъпил за лечение в пернишката МБАЛ "Рахила Ангелова" с наранявания в гръдния кош, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
Още две бързи производства са образували служителите на реда в Перник в края на седмицата срещу пияни шофьори. 32-годишен жител на софийското село Градец е хванат в пернишкия квартал Изток да управлява Опел Вектра с 1,75 промила. В самия център на Перник,пък бил спрян за проверка 44-годишен местен жител, който седнал зад волана на ладата с 1,6 промила.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система