Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.01.2009 г.
Шестгодишно дете бере душа след полет от седмия етаж
Дядовци кандидатстват за гледане на внучета
Шестгодишно дете бере душа след полет от седмия етаж
Любомира ПЕЛОВА
   Шестгодишно дете от Радомир е паднало завчера около обяд върху козирката на жилищен блок в радомирския комплекс "Тракия".
Сигналът за нещастния инцидент в местното Районно управление на МВР е подаден десетина минути преди 13 часа.
Според криминалистите група деца играели на площадката между шестия и седмия етаж на кооперацията. Пострадалото момченце - Георги Ивайлов Владимиров, вероятно е било бутнато от някое от другарчетата си и е полетяло през прозореца към козирката. Прозорците на стълбищната клетка били обезопасени с метални решетки, но по-голямото разстояние между пръчките се оказало фатално за малчугана, чието телце по нелепа случайност излетяло точно между тях.
Малкият Жорко е закаран с частна кола в радомирския филиал на Центъра за спешна медицинска помощ. Около 13,50 часа малчуганът е транспортиран в пернишката МБАЛ "Рахила Ангелова", където е бил приет в Спешното отделение. Състоянието му било критично и затова шестгодишното момченце било настанено в реанимация. По преценка на пернишките медици то е транспортирано в столицата и около 21 часа вече поето от специалистите в УМБЛСАМ "Пирогов". Детето е настанено в Детската реанимация с много тежка съчетана травма на глава, гърди, корем и крайници. Има реална опасност за живота му, е лаконичната информация, която дават столичните медици. Според тях е твърде рано да се правят каквито и да било прогнози.
Наблюдаващият случая прокурор от Районна прокуратура - Радомир Петър Симеонов заяви, че вече е образувано досъдебно производство по чл.133 от НК за причинена тежка телесна повреда по непредпазливост засега срещу неизвестен извършител. Засега няма никакви индикации за умисъл, но съм разпоредил на криминалистите, поели случая, да работят по всички възможни версии, заяви прокурор Симеонов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система