Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 09.03.2009 г.
Зловещо - труп в центъра на Перник
Дрога и оръжие иззеха от дома на изчезналия автоджамбазин Борчев
Зловещо - труп в центъра на Перник
Любомира ПЕЛОВА
   Труп на млад мъж е намерен в центъра на областния град. На зловещата находка попаднала случайно перничанка, минаваща край импровизирания гроб в събота, около 14 часа. Жената се ужасила, виждайки човешки крак да стърчи от земята и веднага алармирала полицията.
Тялото е на жител на квартал Рудничар. Убитият е 28-годишният Мартин Петров и е от ромски произход. От полицията уточниха, че младият мъж не е криминално проявен, но в четвъртък в дежурната част на ОД на МВР бил подаден сигнал, че Мартин вдигал шум и нарушавал спокойствието на хората от квартала. От тогава убитият мъж не се е прибирал в къщи.
Причината за смъртта е нараняване по главата - черепът на Мартин Петров бил потрошен. Трупът бил заровен близо до улицата между автобусната спирка "Шахтьор" и спортна зала "Миньор" в центъра на Перник. Полицията в Перник работи усилено за разрешаване на случилото се и в момента в участъка се разпитват близки до загиналия. Има и четирима задържани,
Според хора от квартала загиналото момче се е занимавало с незаконно копаене на въглища и дребна продажба на алкохол. Мартин бил пристрастен към алкохола и бил сред постоянната клиентела на кръчмите в "Рудничар" и съседните квартали. По характер обаче бил кротко момче, твърдят повечето му съседи.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система