Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.04.2009 г.
Шест нови автомобила получи пернишката дирекция на МВР
"Миньор" взе глътка въздух на стадион "Хаджи Димитър"
Шест нови автомобила получи пернишката дирекция на МВР
Любомира ПЕЛОВА
   Идната седмица се чака и подвижна научно-техническа лаборатория
С шест нови возила се обнови автомобилният парк на Областната дирекция на МВР в Перник. Леките коли са четири – три ситроена и една шкода октавия. Дирекцията получи и един бус - фолксваген партнер, както и висока проходим джип „Нива”. Той специално ще бъде изпратен в граничното управление на МВР в Трън, съобщи директорът на ОД на МВР комисар Димитър Шереметев. Той припомни, че наскоро там също бяха получени два нови автомобила, а на импровизираното тържество полицай №1 на региона им обеща високопроходим автомобил. Изпращайки нивата в Трън, изпълнявам поетия ангажимент, каза вчера комисар Шереметев. Той допълни, че вероятно другата седмица в Перник ще пристигне и подвижна лаборатория.
Наскоро МВР закупи 40 специализирани автомобила фолксваген транспортер, които са оборудвани като научно-техническа лаборатория за нуждите на звената за криминалистика и криминология в областните дирекции. Един от тях е чаканият в Перник. А полученият вчера бус от същата марка ще бъде използван от дежурната оперативно-следствена група при посещаване на произшествие, поясни комисар Шереметев.
Новите коли са по програма, която е реализирана от МВР за нуждите на полицейските структури, работещи по охрана на обществения ред. За областните дирекции в страната са закупени 100 такива автомобила. Новите коли, пристигнали вчера в пернишката ОД на МВР са предназначени за нуждите на пернишките полицаи, уточни комисарят. С тях новите возила в автопарка на дирекцията стават 35. Комисарят припомни, че до края на юни ще бъде открита новата сграда на Първо РУ на МВР и на „Пътна полиция”, която ще бъде оборудвана с най-модерна техника. След като общината отреди безвъзмездно свой терен за нуждите на огнеборците, започва проектирането и на техния нов дом, който до три години трябва да влезе в експлоатация.
Ключовете на новите возила връчиха на водачите им областният управител Иван Димитров, кметът на града Росица Янакиева, народните представители от Коалиция за България Ангел найденов, Ненко Темелков и д-р Симеон Василев и директорът на ОД на МВР комисар Шереметев.
Любомира ПЕЛОВА
На снимката: Част от новите автомобили на пернишката ОД на МВР
Народният представител връчва ключовете на един от автомобилите
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система