Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.05.2009 г.
"Миньор" излиза нахъсан за точки срещу "Левски" в неделя
Профилакториума стана на 50-години, болница сред най-добрите у нас
Парите за образование не трябва да се пипат
България в траур, и в Перник отмениха всички чествания
ОДЗ”Калина Малина” празнува 45-годишния си юбилей
Сектор „Рибарство” има възможност да стане много атрактивен
"Миньор" излиза нахъсан за точки срещу "Левски" в неделя
Яне АНЕСТИЕВ
   Информации за скандали в двата отбора бунят духовете
Дни преди мача срещу отбора на "Левски" страстите поне в медиите се нажежават.От пхернишкия тим заявиха,че ще се натегнат докрай срещу "сините",които вече се виждат шампиони и са предупредили БФС,че може да получат купата още след срещата срещу "чуковете".Старши-треньорът Тони Велков пък заяви,че е оптимист за мача и предчувства,че перничани ще направят най-добрия си двубой точно срещу "Левски".В същото време тръгват слухове за скандали в отбора на "Миньор",които намериха място на страниците на в."Тема спорт" и спортния сайт "Дон балон".Според написаното там футболистите недоволстват срещу старши-треньора Антон Велков.Проблемът е, че за ,според футболистите, за трите месеца, през които той е начело на тима, със задкулисни игри наставникът е успял да разбие атмосферата в отбора."Преди време бяхме едно цяло, а сега не можеме да се гледаме. Започна да ни привиква един по един и да ни обяснява, че ако му докладваме какво се случва в съблекалнята, ще бъдем добре и ще играем", твърдят състезателите.Според тях именно Велков е бил и в основата на уволнението на Димитър Алексиев. "Бате Митков поне беше мъж и каквото имаше да ни го казва, го правеше в очите ни, а сега треньорът говори зад гърбовете ни и после слага думите в устата на друг. Не е вярно, че той ни е спасил от изпадане. Ние сами се спасихме, защото играхме за имената си и клубната чест", категорични са перничани, които разкриват, че без знанието на боса Никифор Вангелов и изпълнителният директор Георги Славчев, Велков е обещал отборна премия в размер на 100 хиляди лева, ако Миньор запази елитния си статут. Пресаташето на "Миньор" Атанас Караиванов твърдо отказа да коментира и двата материала в медиите.
Именно тези проблеми принудили играчите да искат среща със собственика, която се състоя във вторник след сутрешната тренировка. Уговорката е била, че на нея негативното си мнение е трябвало да изкажат всички, които го споделят. Оказало се обаче, че повече от половината недоволни останали безмълвни, което било поредният подмолен удар срещу съотборниците им.По повод тиражираните информации за предлагани пари в на "Миньор" от ЦСКА старши-треньорът на "сините" Емил Велев заяви: Забранено е да са стимулира Миньор от трети отбор. Незаконно е и нямат право да говорят за такива неща - коментира треньорът на сините Емил Велев. - Дори и милион да искат, не знам кой ще им го даде. В крайна сметка това си е техен проблем, не на "Левски". Мен ме интересува как играем ние и каква е подготовката ни за мача.Футболистите на сините не се впечатлиха много от заканите на Миньор. Не ни интересува какво се заканват другите. Ние сме "Левски" и излизаме само за победа. Трябва да се мобилизираме и да вземем двата мача до края - коментира един от лидерите в отбора, Христо Йовов.
В същото време Емил Велев има нови проблеми преди мача в неделя. Нападателят Георги Христов e с травма в областта на прасеца. Вчера той премина преглед в "Пирогов". Лекарите смятат, че проблемът на Христов е дошъл по-скоро от преумора в края на сезона. Ако Георги не се оправи до мача с "Миньор", мястото му на върха на атаката ще бъде заето от Иван Цачев или Христо Йовов. Вчера гръмна сериозен скандал и в "Левски".Сензационно изтече информацията ,че се обмисля смяната на Емил Велев с Димитър Димитров Херо след края на сезона,тъй като бургазлията бил пред уволнение в "Амкар".Решението на Батков да смени Емил Велев е продиктувано и от натиска на феновете на Левски, които от известно време обмислят да вземат скалпа на Кокала на среща с Тодор Батков. Привържениците ще настояват пред собственика на клуба, наставникът на отбора Емил Велев да бъде освободен от поста след края на сезона. За целта сините ултраси вече са организирали среща с адвоката, която ще се проведе другата седмица и ще се опитат да го убедят да разкара Кокала, независимо, че под негово ръководство почти сигурно Левски ще спечели шампионската титла на България през този сезон.Според ултрасите, таванът на възможностите на Джеймс е да направи отбора шампион у нас, но той нямало да може да се справи с трудната задача за добро и достойно участие в европейските клубни турнири и най-вече да изпълни голямата цел - влизане в груповата фаза на най-комерсиалния футболен турнир в света - Шампионската лига.Именно поради тази причина феновете ще изискват пред юриста да назначи начело на Левски специалист с впечатляваща визитка, който да отговаря на критериите и изискванията на клуба.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система