Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.07.2009 г.
Бивш военен се самоуби с изстрел в сърцето вчера
Перничани сломиха съпротивата и на сръбския ОФК”Београд”
Школски директор предлага споразумение на пенсионерите
Нова структура - топзвено ще разследва топпрестъпленията
Рокът в Перник още е жив, музиката не е отживелица
Бивш военен се самоуби с изстрел в сърцето вчера
Любомира ПЕЛОВА
   22-годишният перничанин оставил предсмъртно писмо
22-годишният перничанин се самоуби с един изстрел. Куршумът е попаднал в областта на сърцето.
На трупа се натъкнала 21-годишна перничанка, която алармирала за трагедията дежурната част на ОД на МВР около 9 часа сутринта вчера. Тялото на 22-госдишния Петър Иванов е намерено в горичката край ж.п. линията, близо до стадион «Миньор» в пернишкия квартал “Димова махала», съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
Оръжието, което е използвал самоубиецът, е пистолет марка “Аркус” и е притежавано напълно законно. Петър е бил военен, но заради здравословни проблеми бил освободен от системата на министерството на отбраната. После поработил в охранителна фирма. Смъртоносния изстрел е попаднал право в сърцето и младият мъж е починал моментално. Петър е оставил и предсмъртно писмо, в което обяснява причините за взетото от него фатално решение. «Става дума за лична драма. Петър се е самоубил в резултат на коплексни обстоятелства, свързани и със здравословното му състояние, последвано от уволнението му от аармията, и други, породени от кризата мотиви. Момчето е от стабилно семейство, то самото явно е рухнало психически, за да посегне на себе си», поясни директорът на ОД на МВР в Перник комисар Димитър Шереметев. Той допълни, че случаят е напълно изяснен – ставало дума за чисто самоубийство.
Това е вторият случай за три дни, в който млад човек посяга на живота си в областния град. В понеделник 38-годишният Ивайло Евтимов от пернишкия квартал «Изток» първо заби два пъти нож в корема си, след това скочи от третия етаж на жилищна кооперация на ул.»Минск» в квартал «Изток» и падайки,почина на място. При него драмата се разигра пак заради безработица и мъртвородените му преди няколко месеца близнаци. Ивайло не могъл да преживее загубата на децата и се пропил, след това дошло и решението за фаталния самоубийствен жест.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система