Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 02.09.2009 г.
Цялото МВР по следите на зловещия атентатор
Племенникът- убиец остава в ареста за още три денонощия
Клуб "Съхрани българското" има нови попълнения
Искат спешен ремонт на пътя между Рударци и Кладница
Дубълът на “жълто-черните” разбит в голова фиеста на “Хаджи Димитър”
Употребяващите наркотици не намаляват,а се подмладяват
72 часа арест за сърбина - контрабандист
Цялото МВР по следите на зловещия атентатор
   Майка и дете загинаха при ужасяващия инцидент в Разлог
Целият ресурс на министерството е ангажиран за разкриването на инцидента, при който тази сутрин загинаха майка и дeтe в Разлог. Това заяви пред журналисти генералният комисар на МВР Калин Георгиев.
Той пристигна на мястото на произшествието след 11.00 часа. Тай дойдоха и директорът на областната дирекция на МВР в Благоевград - комисар Константин Титянов, специалисти от ДОТИ и други служби на МВР.
Около 8.05 ч. при отваряне на гаражна клетка, собственост на 37-годишния Я.М. от Разлог (по неофициална информация това е бизнесменът Явор Мандажиев - бел.ред.), е избухнало взривно устройство. Пострадали са съпругата и двете дeца на собственика. По-късно петгодишното момче е починало, а след това и майка му. Другото двегодишно дeтe е в болницата, според лекарите няма пряка опасност за живота му.
Целият ресурс на МВР е концентриран за разкриването на това отвратително престъпление, каза той и не съобщи повече подробности. И аз като вас, допълни Георгиев, мога да боравя само с морални и нравствени категории в случая и се питам що за изрод трябва да си, за да убиеш майка и дeтe, а другото да бере душа в болницата. Повече няма какво да ви кажа. Версии е изключено да коментирам. Не очаквайте от висшия професионалист на МВР да се държи като аматьор. Не ме карайте да го правя, заяви генералният комисар на МВР пред представителите на медиите.
Взривът в Разлог явно е бил насочен към съпруга на загиналата млада жена, който е криминално проявен, има присъда за нелегално преминаване на границата. Това заяви междувременно в София министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде БГНЕС. Според министъра е създадена необходимата организация, за да се открият извършителите на нападението.
Министър Цветанов каза, че към настоящия момент съпругът на загиналата жена не оказва никакво съдействие на МВР за разкриването на този трагичен инцидент. "От негова страна преобладава мълчанието, отколкото да сподели евентуалните притеснения от посегателството върху неговото семейство", каза Цветанов.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система