Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.09.2009 г.
Дилърът, пребил пернишкия антимфиот се предаде сам
Пет катастрофи с петима ранени през уикенда
Чрез Бюрото по труда ще се плащат обучения с ваучери
Дилърът, пребил пернишкия антимфиот се предаде сам
«Съперник»
   Aдвокат чакал Росен Ефремов пред полицията
Пернишкият наркобос – 37-годишният Росен Ефремов, който преби заедно с авера си Йордан Харалампиев, известен още като Данчо Секирата или Данчо Овчаро, антимафиота Димитър Димитров, се предаде сам вчера. В момента той е задържан с полицейска мярка за 24 часа, а след това тя ще бъде удължена на 72 ч. След това ще му бъде искана и най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”, посяниха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Перник.
"Росен се предаде сам в 9,30 ч. Извика ме, за да не му упражнят насилие, да не стават нежелани неща. Беше си се приготвил…", обясни адвокатът на Ефремов Георги Манолов, който близо час стоя пред сградата на областната дирекция на полицията, изчаквайки извеждането на подопечния му за предстоящото дело вчера, свързано с организирането на престъпна група, разпространявала наркотици в областния град.
Наркодилърът бе обявен за издирване, след като на 20 септември тази година заедно със Секирата пребиха посред бял ден топченгето Димитър Димитров. Служителят на Главна дирекция "Криминална полициа" в столицата и бивш антимафиот в пернишката полиция седял с приятелката си на кафе в заведението "Дежа вю" в центъра на града, когато бил нападнат от Росен и Йордан. Двамата, които били във видимо нетрезво състояние, започнали да налагат полицая пред очите на безучастните посетители на заведението, а после избягали. Димитров бе настанен в МВР болница, където все още продължава лечението му, с комоцио и хематоми в областта на главата, където главно са били насочени юмруците и ритниците на двамата бабаити.
Антимафиотът, който работи в системата на МВР от близо 8 години, водеше разследването срещу Росен Ефремов. Дилърът бе задържан през 2007 г. като тартор на група, разпростаняваща дрога в центъра на Перник. Вчера Ефремов се предаде час преди да се проведе поредното заседание на съда по неговото дело.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система