Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.12.2009 г.
По Пупи е стреляно само веднъж, с малокалибрено оръжие
16 години затвор за перничанина, убил съсед заради силна музика
16 клуба с номинации за "Спортист на годината"
«Аз избрах живота» - най-мащабната кампания сред пернишките ученици
Пиратките и фойерверките не са безопасни за децата
По Пупи е стреляно само веднъж, с малокалибрено оръжие
Любомира ПЕЛОВА
   Убиецът не е бил в лек автомобил по време на престъплението
Само веднъж е стреляно по криминално проявения Петър Крумов-Пупи. Куршумът е излетял от малокалибрено оръжие, съобщи вчера директорът на ОД на МВР в Перник комисар Диян Нанов, но отказа да уточни дали е използван пистолет или малокалибрена пушка. Проиезведен и само един изстрел в лицето на Крумов. Според комисар Нанов убиецът не е бил в лек автомобил, когато е произвел изстрелът. Вече са проверени всички законно притежавани оръжия от калибъра, сходен или близък с този, с който е извършено престъплението, обясни комисар Нанов. В момента се усилено и по установяването на незаконно притежавани пистолети или малокалибрени пушки.
Според полицейския шеф има вече заподозрени в стрелбата лица. Проведени са десетки разпити на широк кръг от хора, проверяват се още факти и обстоятелства, свързани с инцидента. Два са извършените изключително професионално огледи на мястото на инцидента, под ръководството на наблюдаващ прокурор. Първият е бил още вечерта, непосредствено след опита за убийство на Пупи, вторият е направен на следващия ден, каза Диян Нанов.
“Има достатъчно материал, по който да работим. Всичко събрао в резултат на процесуално-следствените действия от полицейските служители, е докладвано на наблюдаващия прокурор”, каза шефът на Областната дирекция на полицията. Той смята, че криминалистите ще успеят да стигнат до килъра, пробвал да убие Пупи. Комисар Нанов отказа да коментира версиите, по които работят криминалистите. „Когато имаме реални резултати, ще ги обявим, другото е несериозно” , бе категоричен той.
Инцидентът стана на 11 декември, около 22,30 часа пред кафе „Оазис” в пернишкият квартал Мошино. Изстрелът е целял смъртта на криминално проявения Петър Крумов – Пупи. Той обаче извадил късмет, тъй като куршумът не е нанесъл фатални поражения, а само минал през бузата му и наранил челюстта. След оказаната в пернишката болница помощ, близки на Пупи го откараха във Военно-медицинска академия.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система