Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.12.2009 г.
Жена е с опасност за живота след удар от автомобил в Перник
Криминално проявен осуети проверка
По празниците няма да спират тока на длъжниците
В Спортното училище си избраха "Спортист на годината"
Японец се диви на биволското сирене в църногорския манастир
Жена е с опасност за живота след удар от автомобил в Перник
Любомира ПЕЛОВА
   64-годишна жена от Перник е с опасност за живота след удар от автомобил. Инцидентът е станал на 23 декември около 11,25 часа на ул. „Георги Раковски” в града, когато лек автомобил блъснал неправилно пресичащата пътното платно възрастна жена. Водачът е избягал от произшествието и в момента се издирват той и колата му. След преглед в МБАЛ „Рахила Ангелова”, близки са откарали пострадалата в столичния институт „Пирогов”. Тя е настанена в неврохирургията с травми на главата и с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Два дни преди Коледа, на улица “Угърчин” в Перник е спрян за проверка л.а. „Форд Фокус”, шофиран от столичанина Ц.Л. на 44 години. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 2,05 промила. Мъжът е отказал кръвна проба и поради здравословни причини не е настанен в ареста на полицията.
Около 30 минути след полунощ на 23 декември, на пътя Перник – Брезник е спрян за проверка лек автомобил “БМВ”, управляван от 36-годишния Й.И., жител на брезнишкото село Милкьовци. 1,46 промила е алкохолната му проба, извършена с техническо средство. Шофьорът е отказал кръвна проба. Настанен е бил в ареста на полицията за 24 часа.
На 26 декември, около 12,50 часа, на пътя от пернишкото село Витановци към областния град, лек автомобил Ауди с водач Р.П. на 32 г. от Перник, удря на знак „Стоп” отзад „Роувър” с водач П.В. на 57 години. Шофьорът на роувъра е закаран в Бърза помощ, след прегледа е освободен. Щетите на колата не са сериозни.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система