Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 06.01.2010 г.
Кюстендилски полицай, причинил смърт на дете на пътя – с пробация
Дебел сняг вчера блокира Перник за броени часове
Загуби за над 20 000 лева е понесло ЧЕЗ от кражби по празниците
С какво запомнят перничани отминалата вече 2009 година
Треньорът на годината Тони Велков пред "Съперник"
Кюстендилски полицай, причинил смърт на дете на пътя – с пробация
Любомира ПЕЛОВА
   Пернишкият окръжен съд наказа с пробация за срок от една година и пет месеца 26-годишния кюстендилски полицай Илиан Добринов Славчев . За същия срок той бе лишен от правоуправление на МПС.
Пернишкият окръжен съд присъди и по 70 000 лв. обезщетение на майката и бащата на загиналото дете за претърпените неимуществени вреди като отхвърли предявените от тях граждански искове от по 100 000 лв. като неоснователни и недоказани.
На 15 март миналата година към 15,05 ч. в района на бензиностанция “Лукойл” в Радомир блъснал с лекия си автомобил “Опел Корса” 11-годишния Давид Боянов от село Ноевци, Брезнишко. Детето е управлявало кросов мотоциклет “КТМ Рейсинг” без регистрационни номера по посока от центъра на града към изхода за Перник. Давид е завил от дясното платно към бензиностанцията и се е ударил в автомобила на Славчев. Водачът на опела се е движел с 96 км/ч. вместо разрешените 50. Детето - единствена рожба в семейството, се е движело непосредствено след баща си който е завил с друг мотоциклет към бензиностанцията. Давид бе закаран в отделението за реанимация на пернишката болница „Рахила Ангелова” в кома, с тежка черепно-мозъчна травма. Опериран бе по спешност, но въпреки усилията на медиците, почина.
От полицията в деня на трагедията уточниха, че кросовият мотор КТМ без регистрационни номера, нямал право да се движи по републиканската пътна мрежа. Той може да минава по нея само транспортиран на колесар. Моторът на детето е нисък, водачъг на опела не е могъл да го види, когато КТМ-ът е излетял внезапано към него. Ударът е бил страничен и при жестокия сблъсък предната част на мотора на Давид буквално се откършила.
Каската на малкия мотоциклетист излетяла и попаднала под друга преминаваща след кюстендилската кола, отнасяйки картера й. Шофьори, минали в неделя край мястото на инцидента тогава споделиха, че картината била жестока. Каската на детето била смачкана до неузнаваемост.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система