Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.01.2010 г.
Атанас Караиванов обяви , че работил в „Миньор” с удоволствие
Две хиляди лева стана вече голямата награда на фестивала
Дванадесет години затвор за тройната пияна убийца в Перник
Апропо
Каузата с парното
Кметът Янакиева представи пред обществеността новия бюджет
Скачат здравните вноски за самоосигуряващите се
Атанас Караиванов обяви , че работил в „Миньор” с удоволствие
Яне АНЕСТИЕВ
   Успехът на „Миньор” не е случаен, смята новия шеф на ЦСКА
Вече бившият генерален секретар на Миньор разказа за емоциите, с които си тръгва от Перник, за целите на ЦСКА, както и за последния трансфер на „Армията” Румен Трифонов.„Много бързо се разви всичко. ЦСКА е клуб, на който не може да се откаже или поне не може да се откаже лесно. Вчера имахме възможност да съкратим процедурата, тъй като Димитър Борисов се срещна със собственика на Миньор Никифор Вангелов заради трансфера на Румен Трифонов и тримата обсъдихме възможността да премина в ЦСКА”, обясни Караиванов.„Благодарен съм на отправената покана от собствениците на клуба. Освен това искам да изкажа специални благодарности на Никифор Вангелов и всички колеги от Миньор за това, което направиха за мен през последната година и половина. С тях със сигурност оставаме приятели. В Перник се чувствах много добре и съм работил с огромно удоволствие. Ето защо резултатите, които постигнахме и шестото място, на което се намира отборът не са никак случайни. Миньор се превърна в хита на сезона, а Тони Велков е безспорно най-прогресиращият треньор в България – всичко това няма как да не ме радва и с огромно задоволство отчитам прекараното време в Миньор Перник”, каза още той.
„От друга страна ЦСКА е невероятно предизвикателство. Това е най-големият клуб в България и пак казвам – няма как да откажеш на ЦСКА. Ясно ми е, с какво се нагърбвам, ясно ми е, че ще бъде изключително тежко, но аз вярвам, че ще мога да бъда полезен на този отбор, който познавам доста добре”, заяви новият спортно-технически директор на ЦСКА.
„Без да ставам адвокат на настоящите собственици – знаете, че те поеха клуба в един изключително труден момент, когато и бъдещето на ЦСКА беше заложено на карта. Аз съм разговарял с тях и съм убеден, че имат желание да върнат славата на ЦСКА, не само да спечелят шампионската титла, а и да направят пробив в Европа”, коментира той.
„Лично аз си поставям една краткосрочна цел и няма да мисля за нищо по-сериозно от спечелването на титлата през май. Всичко друго засега остава на заден план и по-нататък ще мислим за по-трайни и сериозни неща. Убеден съм, че феновете няма да оправдаят дългосрочното планиране ако отборът не стане шампион още тази година. За мен това е реалната цел, върху която трябва да се работи, като естествено не трябва да забравяме, че имаме да стопяваме 4-те точки, които ни делят от лидера”, подчерта Караиванов.„Вече разговарях с някои колеги от ЦСКА, които познавам от предишния си престой. Знам, че те са много полезни и са работили за клуба в най-трудните моменти и не са се отказали, така че аз ще разчитам много и на тях. В петък вечерта пътувам за Анталия, където ще разговарям с треньорското ръководство и с футболистите”, каза още той.
„Трансферът на Румен Трифонов безспорно дойде изненадващо, истинските неща в живота винаги стават изненадващо, развиват се бързо и за тях не се шуми много предварително. Много се радвам за него. Смятам, че всички в Миньор, включително треньорът Антон Велков, изпълнителният директор Пламен Атанасов и собственикът Никифор Вангелов са доволни от трансфера. Още повече, че това е доказателство, че в Миньор се е работило правилно за година и половина”, отбеляза бившият генерален секретар на „чуковете”.„От друга страна Румен е прекарал осем години в ЦСКА като юноша и играч на Конелиано, който тогава беше нещо като сателитен отбор. Той е свързан с отбора, както се казва - с червено сърце е и се радвам, че точно той е футболистът, който ще премине с мен на „Армията”. Интересът към него е от няколко дни и е изцяло от страна на треньора Андоне, който е останал много доволен от това, което е видял във видеозаписа от мача. Предполагам, че се е консултирал и с хора, които познават футбола у нас и бяхме информирани от Димитър Борисов за сериозния интерес от страна на ЦСКА. Те доказаха, че са сериозни със самия факт, че го купиха”, завърши Атанас Караиванов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система