Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.10.2002 г.
6 млн. лв. неразплатени тежат на Общината
Полицията отрича за стрелба в Куциян
По-малко права на селските кметове!
Кметът на Кралев дол задържан в ареста
6 млн. лв. неразплатени тежат на Общината
Яна ТОДОРОВА
   Община Перник има неразплатени разходи в размер на 6 080 280 лева. Това обяви кметът Андрей Андреев на вчерашното заседание на ОбС в отговор на питане на групата съветници от ОДС. Сините пожелаха да узнаят какви са направените разходи и колко от тях са неразплатени през първото полугодие. Те конкретизираха въпроса си като направиха разбивка на перата, по които искат да получат отговора: по кметства и учреждения и дейности, финансирани от бюджета; за капиталови разходи, направени през периода.
Според изнесените данни в сферата на образованието бюджетът е преизпълнен със 114, 25 %, в сферата на културните институции преизпълнението е със 108,51 %. В кметството има изпълнение на бюджета на 90,91 %, а при изплащането на социалните помощи то е на 87,56 %. Неразплатените разходи в сферата на образованието са в размер на 775 707 лева, в сферата на здравеопазването 194 502 лева, в социалното осигуряване - 173 000 лева, в сферата на жилищното строителство и БКС - 433 634 лева; в сферата на почивното дело, култура и физкултура - 159 194 лева; в сферата на икономическите дейности са малко над 400 хил. лева.
Докладната за касовото изпълнение на бюджета на Общината за първото полугодие на 2002 година не беше приета на заседанието вчера. Съветниците обаче одобриха тази за актуализирането на бюджета. Така беше приет актуализиран сборен бюджет за 12-те месеца на 2002 г. в размер на 21 547 891 лева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система