Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.03.2010 г.
Некоректна адвокатка спъва делото срещу убийците на Хайо
Пак надвисва опасност „Миньор” да домакинства на друго място
Румен Търговеца остава задържан под стража
Саморазправата с уличните кучета е криминален акт
Да не стане като в Гърция?
Апропо
Некоректна адвокатка спъва делото срещу убийците на Хайо
Любомира ПЕЛОВА
   Пернишките магистрати искат санкции за нея от Висшия адвокатски съвет
Пернишкият Окръжен съд за втори път не даде ход на делото, наблюдавано с изключителен интерес от цялата общественост, срещу серийния убиец Станислав Ангелов, по-известен като Сиси и Николай Николов – Шатката, изправени пред Темида по обвинение в убийство на пернишкия наркобос Николай Христов – Хайо. Той бе показно разстрелян на 19 февруари 2008 година в центъра на областния град. Освен това двамата заедно с Йордан Костадинов са подсъдими и за незаконна лихварска дейност, а Шатката ще отговаря пред закона и за притежание на незаконно оръжие.
Вчерашното съдебно заседание бе провалено от адвоката на подсъдимия Йорданов – Ваня Траянова, която в последния момент е подала писмена молба за отлагане на процеса заради неин ангажимент в софийско съдилище.
Председателят на пернишкия съдебен състав Виктор Георгиев разпореди да бъде изпратено писмо до Висшия адвокатски съвет, с което институцията се уведомява, че за втори път софийската юристка става причина за отлагане на тежък процес за убийство с трима подсъдими, двама от които са доведени от различни затвори заради наложената им мярка „задържане под стража”, десетки свидетели, някои от които също в момента изтърпяват ефективни наказания и са доведени под стража, вещи лица, съдебни заседатели.
Следващото съдебно заседание е насрочено за 28 април.
Възможно е дотогава да бъде приключено досъдсебното разследване срещу Станислав Ангелов – Сиси и за трите убийства, извършени от него миналата година. Засега те се водят неразкрити, тъй като обвинителният акт срещу Сиси не е внесен в съда, съобщи преди дни директорът на ОД на МВР комисар Диян Нанов. Ангелов отне живота на съучениците си 26-годишния Кирил Христов-Багера и Биляна Кръстева, и на сервитьора Цветелин Карпузов. Обвиненията за трите убийства вероятно ще бъдат обединени в едно дело.






Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система