Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.03.2010 г.
Апропо
Страстната седмица
С много песни и танци празнуваха Цветница перничани
Провали се продажбата на Стоматологичната поликлиника
Миньор победи Черно море и настигна Левски в класирането
Апропо
   НА ЦВЕТНИЦА ПРОЦЪФТЯ БЕЗРАЗБОРНАТА И ТРАДИЦИОННА СЕЧ НА ВЪРБОВИ КЛОНКИ. Тази година празникът завари дърветата неподготвени, та цъфтеж се открива само след упорито ходене из речните корита. Някои направиха точно това, но си взеха и брадва, та да им е по- лесно.Така се отвори още една ниша за протести на еколозите, освен ако на празника не им е до протести. Природата обаче ще запомни Цветница като ден на безбожното бръстене на всяка напъпила клонка. А и времето не беше много цветно, та за компенсация подобията на цветчета вървяха на антикризисна цена. Шареният празник пред църквите си беше шарения от радост и пошлост, сякаш да напомня, че при влизането си в Йерусалим Исус най- напред е размахал бича и е разгонил търговците от храма.
В КОВАЧЕВЦИ ТЕЗИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ ОБЕЩАВАТ ДА СА ПРЕКАЛЕНО НЕТРАДИЦИОННИ. На хоризонта не се задават нито кебапчета, нито бира, нито автобуси с избиратели. Всъщност това последното не е много сигурно поне докато не приключи изборният ден. Иначе нищо нелогично в родното място на Георги Димитров да се действа почти по европейски, когато се избира власт. Та вождът и учителят е прекарал далеч по- значителна част от живота си на Запад, отколкото в родното си село. Затова и предизборните табиети трябва да са съобразени с това обстоятелство. Всички партии се бият в гърдите, че са от модерна нагоре. Изборите са в разгара на кризата. Страшно сгоден случай да се докаже, че думите имат някакво покритие, па макар и символично.
ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. ОБЩИНАТА ДА МОЛИ ГРАЖДАНИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ НАВРЕМЕ ДАНЪЦИТЕ. Палачинката се обръща. Вместо гражданите да молят управата да им оказва услуги, става обратното . Щото положениието наистина е гърбаво, а всяка липса на приходи в хазната затяга още по- здраво примката. Та като се оглеждаме за дупките по пътищата да си представим, макар и виртуално, че всяка дупка се пълни с пари, а някои с много пари. И ако псуваме с повод и без повод да не забравяме, че преди това трябва да сме си платили удоволствието да ругаем. Щото и нас ни псуват. С повод или без повод.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система