Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 08.04.2010 г.
Смехотерапия
Aпропо
Смехотерапия
Валентин ВАРАДИНОВ
   На професионалния си празник медиците се доказаха като широко скроени хора. Дето се вика, овладели са няколко професии, особено артистичната. На едно място садиха дръвчета, на друго пукаха балони, на трето пяха възрожденски песни. Така сляха празника с делника и посрещнаха подобаващо новия си министър.
Така закъсалото за пари съсловие проведе една супермащабна антикризисна проява, за да стане ясно на новата им шефка, че в болниците мъката и веселбата вървят ръка за ръка. С демонстрираните си способности в сферата на културно - масовите мероприятия белите престилки се вписаха идеално в суматохата, на която е подвластна държавата – всеки прави това, от което най-малко разбира. И се пренебрегва едно друго златно правило – да не правиш нищо, когато не знаеш какво да правиш.
Обаче на празник е простено. Смехотерапията може да не е включена в никоя клинична пътека, но трябва да се експериментира. Като начало безплатно. И ако ефектът се окаже здравословен – новият здравен министър вече има утъпкана клинична пътека, по която да поведе реформата.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система