Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 21.05.2010 г.
апропо
Футбол наш насущний!
Дават за пример "Миньор" на грандовете в България
Търговец се измъкна с условна присъда за укрити данъци
Строителната гимназия даде старт на абитуриентските балове в Перник
Наглеци задигнаха бронзов бюст паметник на покойник
Управляваме отпадиците с регионална система
апропо
   И ГРОБИЩАТА СТАНАХА ДОХОДОНОСНО МЯСТО ЗА НЯКОИ. В Кладница ценители на медните артикули оскверниха гробищния парк, като по най-безбожния начин изкъртиха и отвлякоха бронзов постамент. Ако има Господ – той си знае работата. Обаче и органите, дето са ги хванали, трябва да действат като Господ. Щото стойността на метала може да е стотина – двеста лева, но моралната цена е стократно повече. Наред с другите поправки в наказателните кодекси и такава плаче за въвеждане – за богохулство – тежки процедури. Целият Божи гняв трябва да се стовари върху тия хубавци, дето се погавриха с мъката на хората.
ЖЕЛЯЗОТО НЕ СЛИЗА ОТ ДНЕВНИЯ РЕД НА ОБЩЕСТВОТО. Ще излезе, че е вярна оная позната социалистическа максима, че пернишкият край е завод за заводи. Нито един завод вече не работи като хората, обаче някои продължават да се снабдяват с желязо, сякаш че работят в завод от онова време. От заводските останки продължават да се крадат всякакви дребни отломки, а и по-едри такива. Ако един певец пееше, че шоуто никога не свършва, то за Пернишко е валидно и друго – краденето никога не свършва. Така е, като построихме навремето три Българии. Сега се краде тая, заровена под земята.
„СЕКС, СЕКС, ОЛЕЛЕ, МАЙКО” В МОМЕНТА СЕ ВЪРТИ КАТО ХИТ ИЗ ПЕРНИШКИТЕ УЧИЛИЩА. Всичко живо си е записало на джиесемите актуалната мелодия и я прослушва по стотина пъти на ден, като даже припява. Така се вдига музикалното равнище на подрастващото поколение и е твърде чудно как няма сериозен наплив към паралелките „музикално образование”. Преди да дойде сезонът на дините, в школата настъпи сезонът на секса. И на олелията по майките, но за това, последното, думата имат педагозите.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система