Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.05.2010 г.
апропо
За буквите
Перник чества с цвета и усмивки 24 май Деня на Светите братя
Само в българската история има празник като 24-ти май!
Дани Златков със сигурност няма да е футболист на ЦСКА
Събор край Земенския манастир
апропо
   ТАЗИ ГОДИНА АБИТУРИЕНТСКИТЕ БАЛОВЕ ПРЕМИНАВАТ СУПЕР КУЛТУРНО. Никакви пиянски истории, никакви побоища, никакви строшени стъкла. Ще рече човек, че в нашия град завършват образованието си манастирски послушници и благородни девици. Даже самата охрана е учудена от възпитанието на клиентелата си. Веселбата в „Струма” обикновено продължава докъм 1, най-много 2 след полунощ. След което всичко живо се изнася по дискотеките, а манджите в ресторанта остават неизядени, барабар с десертите. Явно абитуриентското племе твърде бързо се е ориентирало в кризисната обстановка да не стои в кръчмите по малките часове. Нали преди няколко дни гласуваха специален закон, с който забраниха на децата да са кръчмарска клиентела след десет вечерта. Затова се очертава догодина по същото време баловете да завършват в десет часа, след което заведението да гаси лампите и да затваря кепенците.
НА ВЧЕРАШНАТА ПРАЗНИЧНА МАНИФЕСТАЦИЯ ВРЕМЕТО САМО ИЗЧАКА ДА МИНЕ И ПОСЛЕДНОТО УЧИЛИЩЕ И СИПНА ЯК ДЪЖД. Който изпонамокри оставените за десерт танцьори и певци. Удивителното беше, че дъждът не спря дисководещия да обажда лафове и да подканя танцувалното шоу да не спира, щото така се калява характерът на бъдещите професионалисти. Ако не с друго, празникът ще бъде запомнен и с това – публиката и участниците издаяниха без чадъри на природния каприз, за да докажат, че 24-ти май е най-българският празник, щото само българи могат да го празнуват в дъжда.
ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ГИ ОТКРИЛИ, ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ В КВАРТАЛ „ТЕВА” СТАНАХА НЕЩО КАТО ПРИРОДНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ. Чули за тях, даже и пенсионерите минават да ги разглеждат по комшийска линия. Най-интересни обаче са на тийнейджърите, които въртят нощно време любов на люлките и яздят малките кончета, докато не им скъсат пружините.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система