Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.08.2010 г.
Перничани се радват на лятното кино в Мемориала
В Трън ще правят Център за социална подкрепа по проект
Братя по оръжие
апропо
Топалов пак ще играе срещу Ананд
Повече полиция по пътищата заради засиления летен трафик
Перничани се радват на лятното кино в Мемориала
Любомира ПЕЛОВА
   

Перничани одобряват идеята за лятното кино в Мемориала, показват резултатите от анкетата, проведена от екип на Културно-информационния център. В полза на новата придобивка за жителите на областния град са се изказали 99 процента от анкетираните. Едва 1 процент не я харесват. 49 процента са заявили, че биха предпочели да гледат стари български филми, нови холивудски продукции искат 40 процента, новото българско кино би представлявало интерес за 39 процента от участниците в анкетата, а 35 % искат популярни холивудски филми. Няма грешка в общия сбор от процентите, тъй като повечето от участниците в анкетата са дали повече от един отговор, уточняват от КИЦ. Перничани са посочили и конкретните филми, които биха искали да видят в лятното кино. „Властелинът на пръстените” е с най-голям процент – 12 на сто. Следват „Господин за един ден”, „Затъмнение”, „Оркестър без име”, „Черна котка бял котарак”, „Генезис”, „Здрач”, „Аватар” , Осъдени души”, „Карибски пирати” и т.н.
27,8 процента от участниците в допитването за лятното кино казва „Поздравления и благодаря за идеята!”. Толкова са и тези, които искат киното в Мемориала да го има и идното лято. Перничани препоръчват да има по-евтини и по-удобни номерирани столове, които да бъдат разположени амфитеатрално, тъй като сега добра видимост имат само разположените на първите редове. 14 процента от участниците в анкетата искат да имат покрив над главите си – тента би им спестила неприятностите при внезапен дъжд. Има препоръки и за по-голям екран и дори бюфет.
Въпреки че не е посочен общият брой на анкетираните, според информацията на КИЦ допитването е проведено в различни възрастови групи. 26 от анкетираните са от 15 до 25 години, между 25 и 35 години са 17,5 процента от далите мнението си за лятното кино в Перник, а най-активни са перничани от групата от 35 до 45 години – те са 39,5 на сто. 21,7 процента от анкетираните са от възрастовата група 45 -55 години, най-малобройни са участниците в анкетата над 55 години – те са едва 4,3 процента.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система