Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.09.2010 г.
Повече полиция в Студена и Радомир за първия учебен ден
С отворени врати и открити телефони празнува Пожарната
Всички сме баджанаци
апропо
Горящ автомобил подпали и магазин
Децата от клуб "Милка Михайлова" спечелиха две награди
Повече полиция в Студена и Радомир за първия учебен ден
Любомира ПЕЛОВА
   
И родителите да позабравят своите ангажименти

За да мине спокойно първият учебен ден, на 15-ти септември ще има засилено полицейско присъствие ще има на пътя в Радомир и в пернишкото село Студена, заради тежкия трафик на автомобили, съощи директорът на ОД на МВР в Перник комисар Диян нанов.
След като пътя за Гърция бе отбит заради строежа на автомагистрала „Люлин“, колите минават през двете населени места. На шосето и най-вече около пешеходните пътеки в радомир има три учебни заведения припомни той. Водачите не винаги се съобразяват с пресичащите деца, поясни комисарят. И допълни, че в Студена трафикът също е доста тежък и е в близост до училището.
Не мога да обещая денонощно полицейско присъствие, тъй като не разполагаме с толкова много хора, но ще има патрули в най-натоварените часове“, поясни Нанов.
Той допълни, че са проведени срещи с директорите на училища в областта и с Регионалния инспекторат по образование. Направени са предписания за поставяне на вертикална и хоризонтална маркировки около учебните заведения, където тя липсва и са предупредени собствениците на павилиони и заведения да не предлагат алкохол на непълнолетни лица.
„До момента са съставени актове на три заведения.При проверка установихме, че предлагат алкохол на непълнолетни. Инспекциите ще продължат. Ще ми се освен органите на реда, за децата ни да са загрижени всички граждани“, допълни Нанов.
Той апелира и за по-голямо внимание от страна на розителите към поведението на децата им. Имало случаи, в които деца пробвали дрога, родителите им разбирали, но игнорирали проблема. След това ставало късно и подрастващите се превръщали в наркомани.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система