Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 22.03.2011 г.
apropo
Уникални сме!
Още едно крадено софийско ауди откриха криминалистите
Проверки за опасни храни и в Пернишко
Пестим от храна и илачи
Баскетболистките на "Миньор" със седма поредна загуба
apropo
   ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОДРЕД КОВАЧЕВЧАНИ ИМАТ КЪСМЕТ да правят пролетния празник „Долината на маските” във възможно най-студеното време. Вярно, март е непредсказуем, обаче явно има някакъв карък около тая история. Ако не ни лъже паметта, лани беше студ, по-лани беше сняг, а още по-лани - и дъжд, и студ. Тая година природата им подари само сух студ. Затова сигурно и празникът носи колоритното название „Долината на маските”, щото и природата се е маскирала като зима, независимо че трябва да бъде пролет. Затова и опитите трябва да продължават, а маскираните да гонят зимата, докато не си отиде. Ако трябва, до сред лято да я гонят, ама да я изгонят.
В МОМЕНТА ПЪТУВАЩИТЕ ОТ „ТЕВА” С МАРШРУТКИ СИ ИГРАЯТ на „тука има, тука нема бусче осмица”. Транспортното разписание е тотално променено, че комай не го знаят дори шофьорите. Най-честият въпрос, който се задава в квартала, е: „А, бе, кога тръгва бусчето?” Улегналата с годините транспортна схема е извърната с хастара навън. Видите ли двама души да си говорят нещо оживено, бъдете сигурни, че е за разписанието. И най-честите думи, които се употребяват са: „На и двайсет, на без двайсет, а два дена и на без петнайсет, плюс и на и петнайсет.” Ако това ще спаси тролейбусния транспорт – така да бъде. Но преди да го спаси, ще изпокъса доста нерви, щото тевчани се разглезиха да имат превоз като метро – на всеки десет – петнайсет минути.
ПЕРНИШКИТЕ КАТАДЖИИ В МОМЕНТА СА МИНАЛИ НА ВЪЛНА ПРЕНАБИТИ НОМЕРА. Подкараха ги яко по служебна линия защо са допуснали регистрация на коли – близнаци. Всеки се бори за раждаемост, обаче МВР не. Та сега актуалният въпрос е не толкова сакатлъците по пътищата, колкото номерата, за които явно и тарифата е като за близнаци.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система