Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 23.01.2003 г.
Окрупняват се икономическите престъпления
Смъртта на фадромиста била трудова злополука
Първанов - година първа
Окрупняват се икономическите престъпления
Яна ТОДОРОВА
   Да се работи приоритетно срещу икономическите престъпления и да се противодейства на престъпленията, свързани с приватизацията и следприватизационния контрол, данъчните и други измами, престъпления по служба и други, възнамеряват от Регионалното звено “Полиция” в Перник, съобщи началникът полк. Георги Стоянов. Според него напоследък се наблюдава окрупняване на извършените икономически престъпления, като една от причините за това е фактът, че около 80 % от държавната собственост на територията на региона е приватизирана.
Статистиката сочи, че през миналата година разкритите икономически престъпления са с 21 повече от тези през предходната година. През 2002 на територията на областта са регистрирани общо 428 престъпления, от които разкритите са 370. За 2001 година цифрите са били съответно 390 срещу 311.
През 2002 година са били разкрити 171 измами и изнудвания, 74 документни престъпления, 56 престъпления по служба, 34 писвоявания и обсебвания, 10 престъпления против паричната и кредитната система и 8 случая на безстопанственост.
Нанесените щети от икономически престъпления през миналата година са в размер на 17 571 293 лева спрямо 13 514 322 за предходната година. По-висок е и броят на извършителите на икономически престъпления - 267 срещу 255 за 2001 година.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система