Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 03.02.2003 г.
Зам.-министър хвали РДВР за нарколабораториите
“Даниели” на открит търг
Работници от “Пектин” отиват на борсата
Посмали, Милушев!
Зам.-министър хвали РДВР за нарколабораториите
Яна ТОДОРОВА
   Трите лаборатории за синтетична дрога, разкрити в три села близо до Перник, са най-големият успех на полицията през миналата година. Това заяви при посещението си в града ни в петък зам.-министърът на МВР Бойко Коцев. Той пристигна, за да присъства на отчета за дейността на Регионалната дирекция на вътрешните работи за миналата година. Присъстваха още народните представители Марианна Асенова, Явор Милушев и Бриго Аспарухов, окръжният прокурор Радка Петрова, директорът на Окръжна следствена служба Юлиян Димитров, зам.-директорът на Националната служба “Пожарна и аварийна безопасност” Николай Николов, кметът на града Андрей Андреев, председателят на Общинския съвет Юрий Драганов, зам.-областният управител Иван Иванов и други.
Зам.-министърът на МВР Бойко Коцев даде изключително висока оценка за дейността на РДВР - Перник през миналата година. На местните служители на системата той предаде думите на министър Петканов, според които в местната дирекция се наблюдава значително подобрение дейността на всички направления в сравнение с предходния период. Особено добри са резултатите по линия на борба с организираната престъпност, чиято е и засглугата за разкриването на трите лаборатории за синтетична дрога. Зам.-министър Коцев подчерта, че има постигнати резултати и по линията на полицейското производство на Регионално звено Полиция и по линията на взривяванията и другите направления на дирекцията. Според него от доклада ясно личи, че РДВР разполага с добре подготвен личен състав, който може да гарантира обществения ред и сигурността на територията на областта. Зам.-министър Коцев каза още, че няма политическо решение за отстраняване на главния секретар на МВР Бойко Борисов в идеята за обединяване на службите “Полиция”, Гранична полиция и Жандармерия. Според него това няма да бъде реализирано “още утре”, а е въпрос на концепция, която ще бъде разработена и подложена на дебат вътре в системата на МВР, Народното събрание и сред обществеността и ако се постигне консенсус, чак тогава ще бъде превърната в закон.
Всички присъстващи дадоха висока оценка за работата на РДВР през изтеклия период. Самокритика прояви директорът на РДВР майор Юри Георгиев, който счята, че има още какво да се направи. Майор Георгиев изрази увереност, че дирекцията ще оправдаее доверието на хората. Защото всички сме убедени, че този град трябва да е мирен и спокоен, допълни майор Георгиев. Данните от отчета ще бъдат предоставени на медиите през настоящата седмица.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система