Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.09.2011 г.
Старите тролеи – на скрап
Детски център „Хензел и Гретел” забавлява децата на Перник
Искам да възродим борбата в родния ми град Перник
апропо
Пешенгенчихме изборите
С творби от есенни пленери отваря врати галерия "Марин Гогев"
Старите тролеи – на скрап
Любомира ПЕЛОВА
   

Стари тролейбуси може да отидат за скрап, ако местния минипарламент каже „да” на искането на шефа на общинското дружество „Тролейбусен транспорт” Богдан Миколов да бракува напълно амритизирани возила. Едното от тях се е движело по линия с номер 10 и наскоро изгоря както си вървеше, а другата мотриса била частично разкомплектована,
Общинското дружество има общо 24 тролейбусни мотриси, които са в експлоатация над 23 години. Управителят на фирмата заявява в своята докладна, че състоянието на всички мотриси не отговаря на никакви изисквания за превоз на пътници в градски условия. Освен изключително лошия външен вид и неприятен за пътниците интериор, по-голямата част от олектровозилата са с износени агрегати и необходимите разходи за ремонт са икономически неизгодни и безмислени. Независимо от това специалистите от дружеството се стремят да ги поддържат в изправно техническо състояние, за да може да се осигури обслужването на пеътниците, ползващи тролеите по линиите 10 и 20. На практика това става с демонтиране и замяна на някои възли и агрегати от мотрисите, които са в най-лошо състояние. Останалото от тях, което не може да се използва, се бракува и продава за скрап.
Управителят на «Тролейбусен транспорт» Николов е поискал с доклад до председателя на ОбС бракуване на 4 коли. Те ще бъдат отписани от дълготрайните материални активи на дружеството и ще бъдат предадени за скрап.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система