Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 08.03.2002 г.
Огнен ад направи старец от Дивля
“Позитано” за втори път препъва Дойчинов
“В и К” затяга леко режима
Служителите на СОД не пропускат крадци
КНСБ напира за спешна среща с вицепремиера Н. Василев
Огнен ад направи старец от Дивля
Яна ТОДОРОВА
   4 дка смесена гора и 3 дка сухи треви и храсти бяха изпепелени при голям пожар край махала Кушлина в земенското село Дивля, съобщи говорителят на Регионалната дирекция на вътрешните работи Венцислав Алексов. Огненият ад бил причинен от 80-годишен местен жител, който след като почистил нивата си, запалил отпадъците. Мястото било в подножието на горския масив и пламъците се разпространили в гората за кратко време. Срещу извършителят ще бъдат наложени административно-наказателни мерки.
На мястото на инцидента веднага пристигнали екипите от земенската пожарна и един автомобил от Районната служба “Пожарна и аварийна безопасност” в Радомир. В потушаването на пожара участие взели и хора от селото. С пламъците се борил и местният кмет.
Благодарение на отличната организация под ръководството на майор Николай Николов - зам.-директор на Национална служба “Пожарна и аварийна безопасност” - София и подп. Асен Игнатов - началник на РЗ ПАБ Перник са спасени шест къщи, намиращи се в близост до огнището и още 500 дка смесена гора. Пожарникарите не са допуснали огънят да се прехвърли на кюстендилска територия.
Още един пожар е регистриран на региона през последните 24 часа. 15 минути след полунощ на рудник “Република” пламнал багер, собственост на фирма “Топлофикация”. Причината е късо съединение в подемен двигател. Унищожен е само моторът, а машината като цяло е спасена. До пристигане на пожарникарите огънят бил овладян от работниците в участъка.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система