Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.09.2003 г.
Временни кметове поеха властта
Отново взривни работи по Е 79
Разбиха депо за крадени автомобилни части
Въздухарско предизборно
Временни кметове поеха властта
Ефтика ГЕОРГИЕВА
   На вчерашната сесия на пернишкия Общински съвет съветниците гласуваха временни кметове на 17 кметства в Пернишка община на основание чл.47, ал.3 от ЗМИ. Става дума за тези населени места, в които сегашните кметове са се кандидатирали за следващ мандат. Считано от 26 септември до встъпването в длъжност на новоизбраните кметове временно изпълняващите длъжността кмет на кварталните кметство са: за Изток - Снежана Викторова, за Църква - Стефка Алексова, за Калкас - Камелия Максимова, за Бела вода - Сирма Димитрова. За пернишките села времените кметове са: за Драгичево - Боян Лефтеров, за Рударци - Райна Илиева, за Ярджиловци - Ангелина Теофилова, за Голямо Бучино - Василка Георгиева, за Богданов дол - Симеон Симеонов, за Дивотино - Миланка Александрова, за Мещица - Венетка Василева, за Люлин - Ягодинка Благоева, за Черна гора - Ветка Лазарова, за Студена - Марияна Божилчева, за Расник - Мая Николова, за Витановци - Виолета Теофилова. Временният кмет на Батановци е Виолета Донева.
Съгласно чл.38, ал.6 от Закона за местното самоуправление със заповед на кмета инж. Андрей Андреев за временно изпълняващ кмет на община Перник е назначен Мирко Градинаров.
Вчерашната сесия бе 41-ва на местния парламент за този мандат. Председателят на ОбС инж.Юрий Драганов даде много добра оценка за работата му и похвали съветниците за добрата им надпартийна работа. Примери за това са решенията на местния парламент за изграждането и ремонта на главен път Е-79, за недостига на средства в общинския бюджет и общите усилия за демонтажа на ракетите в Студена, каза той. Общо за мандата пернишките съветници са гласували 319 решения на Общинския съвет.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система