Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 05.03.2004 г.
Младеж със свръхдоза върнат към живота
Съдът касира изборите за кмет на Община Перник
Бял прах подлуди П.У.Л.С.
Убиецът от Д.Диканя в ареста
Намериха пари за изгорелия блок
Младеж със свръхдоза върнат към живота
Ели СТОИЧКОВА
   Младеж, поел свръхдоза наркотик, беше спасен от екип на Центъра за спешна медицинска помощ късно вечерта в сряда, съобщиха медиците. Малко, след като го върнали към живота, пациентът започнал да тормози лекарите и сестрите в центъра.
Потърпевшият бил докаран в ЦСМП в изключително тежко състояние от двама негови приятели, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Според медиците младежът бил вече посинял и полуумрял. Само бърза лекарска намеса можела да предотврати най-лошото. Екипът веднага пристъпил към обдишване, венозно му е поставена ампула “Налуксон”. Само три-четири минути по-късно пациентът се върнал към живота. Той признал пред лекарите, че е приел хероин.
Младежът бил придружаван от двама негови приятели - Георги С., на 21 г., и Георги Т., на 24 г. Тримата са жители на град София. Пътували са с лек автомобил “Опел вектра” със софийска регистрация. Органите на реда са направили личен обиск на двамата придружители. У първия от тях били намерени и иззети едно хартиено пликче със светлокафяво прахообразно вещество, най-вероятно хероин, и една цигара марихуана. У другия Георги е намерено второ пликче със светлокафяво прахообразно вещество. Двамата младежи са задържани в ареста на РДВР за 24 часа, каза г-н Алексов.
Пострадалият е отведен от ЦСМП от служители на реда, но малко по-късно е бил освободен. Тогава той се върнал в здравното заведение и започнал да досажда на екипа. Лекарите били принудени да се занимават с него и да охраняват кабинетите от страх да не извърши кражба. Те подали сигнал в полицията и към 1 часа след полунощ органите на реда се върнали за него втори път.
От полицията уведомиха, че по случая работят служителите от звено “Наркотици” при сектор “Криминална полиция”.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система