Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.03.2005 г.
43-годишен мъж едва не умря затиснат от барака
Двама стигат до последния кръг за шеф на Профилакториума
“Реанимация” иска пари за дихателен апарат
Общината с нов правилник за вътрешния ред
43-годишен мъж едва не умря затиснат от барака
Ели СТОИЧКОВА
   43-годишен перничанин оцеля по чудо след като върху него се стовари нестабилно построена барака. Иван Василев е приет в отделение Травматология на пернишката болница в много тежко състояние, но без опасност за живота, информираха от пресцентъра на РДВР.
Срутилата се постройка се намира в двора на къщата на пострадалия на ул. “Олег Кошевой” в пернишкия квартал Мошино. Паянтовата барака била изградена отдавна и собственикът й прибирал вътре различни инструменти. Напоследък решил, че му пречи и че трябва да я разруши. Във вторник към 11 часа влязъл вътре с намерението да вземе инструменти и да започне демонтирането. Не мина и минута и покривът се срути върху главата ми, разказва раненият. Според него нещастието е нелепа случайност, тъй като той не е направил нищо, с което да предизвика срутването. Помещението нямало дори и врата, за да помисли, че при затваряването й е нарушил устойчивостта на бараката. Няколко минути да бях закъснял и това нямаше да се случи, но ако знаех, нямаше и да минавам оттам, сподели Иван. Той си спомни, че докато подбирал инструментите, върху му се стоварили десетки килограми греди. Предполага, че покривът е натежал от падналия сняг. Мъжът останал затрупан повече от десет минути, без да има кой да му помогне. В адски болки той викал, докато бил чут от негова родственица. Тя извикала на помощ хора от махалата, които успели да го извадят из под развалините.
Пострадалият веднага бил закаран в пернишката болница. След прегледа станало ясно, че има три счупени ребра и множество фрактури на двата крака. Лекарите констатирали, че костите на глезените му са надробени. Установени са и други наранявания.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система