Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.05.2005 г.
Цял арсенал открит в дома на търговеца на алкохола-менте
Осигуриха парите за преквалификацията на педагози
Слух за изтекла радиация паникьоса жители на Изток
Цял арсенал открит в дома на търговеца на алкохола-менте
Ели СТОИЧКОВА
   Цял арсенал боеприпаси и оръжие откриха служителите от Регионалното звено “Борба с организираната престъпност” в Перник в жилището на 38-годишния Р. Р., в чиято Търговия на едро завчера антимафиотите намериха и конфискуваха над три тона фалшив алкохол.
Претърсени са два адреса на пернишкия бизнесмен. В жилищата освен оръжие са намерени и иззети 2600 акцизни бандероли. Конфискувани са още незаконно притежавана ловна пушка, револвер - стар образец, ръчна граната, три кутии барут, пет хартиени плика със сачми, 288 различни калибри бойни патрона, 142 ловни патрона, 100 малокалибрени патрона и 11 халосни.
Трима души са задържани от органите на реда по случая. Образувано е дознание.
Обискът в жилищата на Р. Р. е продължение на акцията, проведена в склада му предишния ден, откъдето бяха иззети 3119 литра абкохол без бандероли или с нередовен бандерол. Конфискуваната ракия е била произвеждана на територията на област Благоевград и е доставяна в Перник с камион “ИФА” при акцията завчера беше задържан и шофьорът на товарното возило - П. Л. /46 г./ Задържаните лица ще бъдат подведени под отговорност по чл. 234, ал. 1 и 2, които касаят производството и разпространението на алкохол без акциз. Виновните лица могат да отнесат до 5 години затвор. Освен това от ТДД могат да им наложат глоба в размер над 2000 лева за първо нарушение и над 5000 лева за повторно. Освен това Р. Р. ще отговаря пред органите на реда и за притежаване на оръжие и боеприпаси. До този момент задържаният няма криминални прояви. От полицията са имали подозрения, че се занимава с продажбата на фалшив алкохол, но името му не фигурира в регистрите.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система