Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 01.06.2005 г.
Ники Пора влезе окован в съдебната зала
Детство мое - от 1 до 25 юни
Песни, танци и подаръци за децата от Мошино и Изток
Ники Пора влезе окован в съдебната зала
Любомира ПЕЛОВА
   Заради неявили се ключови свидетели и липсваща медицинска експертиза, Пернишкият окръжен съд вчера не можа да приключи делото за грабеж срещу рецидивистът Николай Александров, известен след убийствения скок от последния етаж на Съдебната палата вече не като Ники Пора, а като Ники Батмана.
42-годишният професионален, както казват за него юристите, апаш, отговаря пред закона за поредния грабеж, извършен в условията на тежък рецидив. През декември 2004 година, месеци след като бе пуснат след излежана присъда от Бобовдолския затвор, Александров нападна, удари с метална тръба през ръцете младеж и му отмъкна мобилния телефон.
На процеса вчера бяха изслушани само вещите лица, тъй като свидетелите не се явиха на делото. Единият от тях е нередовоно призован, потърпевшият Росен Грозев е представил медицинско, че има здравословни проблеми и е на домашно лечение. Според добре информирани, той не желаел да участва в процеса.
В заключението на психиатъра д-р Роберт Крумов е записано, че Александров има психични проблеми. Според експертната оценка на вещото лице, стойноста на отнетия джиесем е определена на 95 лв.
Делото бе пренасочено за 22 юни, тъй като до момента не е готова медицинската експертиза на специалистите от столичната психиатрична клиника “Св. Наум”, в която бе настанен от 28 април до 28 май подсъдимият. Тогава ще бъдат разпитани и свидетелите по делото.
В момента в Районния съд върви още едно дело срещу Ники Пора - Батмана, за кражба на жито. По него също има мярка за неотклонение “задържане под стража”, която той обжалва.
В момента Александров се намира в стационара на болницата към Софийския затвор и вчера влезе в залата във видимо добро здраве и настроение.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система