Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.09.2005 г.
Двама прегазени от влак миналата нощ
Президентът патрон на Деня на Перник в НДК
Школският Великден
Двама прегазени от влак миналата нощ
Илияна ИВАНОВА
   Двама души попаднаха под колелата на влака при различни инциденти вчера сутринта. Единият от случаите е регистриран в участъка между гара “Кракра” и Батановци, вторият труп бил намерен в района на спирка “Метал”. Заради трагичните инциденти вчера преди обяд бе нарушено разписанието на композициите.
Към 6.10 часа сутринта вчера машинистът на влак с номер 50 220, пътуващ от Перник за столицата, забелязал мъж на релсите при спирка “Метал”. Машинистът успял да спре навреме и не минал през лежащия. При огледа обаче станало ясно, че човекът вече е мъртъв. Следите говорели, че е бил прегазен от миналия малко след 5 часа влак, който също се движел към София. Движението било спряно и за около час и половина - преустановено, докато следователите правели огледа. Изяснено е, че загиналият е 43-годишният Кирил Никифоров, биш водопроводчик в болницата.
Малко по-късно в междугарието “Кракра” - Батановци на два метра от релсите е открит от близките си 65-годишният Манол Василев. Най-вероятно той също е бил ударен от влак и е изхвърчал при удара, машинистът не е усетил сблъсъка. Тепърва при аутопсията ще се установява точно в колко часа е станал инцидентът. Засега се знае, че Василев е напуснал дома си към 20 часа във вторник. На сутринта разтревожените му близки започнали да го търсят. Според съседи семейството на Василев е било спокойно и сплотено. Човекът бил изключително добър, тих и скромен, не е употребявал алкохол. Преди десетина години обаче семейството е преживяло друга трагедия - 12-годишният им син - Красимир, се удавил във водоем, намиращ се над рудник “Република”. Имат и дъщеря, която не живее с родителите си.
По двата случая започват следствени дела. Засега няма данни за криминални дейния, но тази версия не се изключва. При аутопсията ще стане ясно дали преди това не е имало насилие спрямо загиналите, а после труповете им да са подхвърлени на линията. Засега е сигурно, че са били блъснати от влак, но не е ясно точно с коя композиция са станали инцидентите.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система