Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 03.08.2006 г.
"Съперник" донесе късмет на трима свои читатели
Репортер на "Съперник" - в задгранично издание
"Съперник" донесе късмет на трима свои читатели
Любомира ПЕЛОВА
   Десетки талони пристигнаха в редакцията на "Съперник", с които читатели на изданието заявиха участието си в новата му игра. Тя стартира от началото на юли с любезното съдействие и на ЗПД "Армеец" , чиито офис се намира на бул."Кракра" 61.
Точно в 15 часа вчера, в присъствието на нотариус Валя Димова в кафе "Водопада", на ул. "Търговска" в Перник бяха изтеглени талончетата с имената на тримата участници в томболата, които ще отнесат в домовете си наградите от "Играй със "Съперник" и спечели!"
Талончетата, собственоръчно попълнени от всеки включил се в нашата игра, разбърка 11-годишната Синди Красимирова Стефанова.
На нейната ръчичка трябва да благодари перничанката Ганка Асенова Милушева, с адресна регистрация бул."Кракра" 61 ап.71, която спечели първата награда - цветен телевизор.
Втората награда - прахосмукачка е за Рая Драгомирова Иванова, също от Перник, която живее на бул."Юрий Гагарин" бл.31/100 Д.
Трета награда - безплатен абонамент за в."Съперник" до края на 2006 година се падна на Елеонора Георгиева Стоичкова, живуща на ул."Синчец" 1 в Перник.
От днес късметлиите могат да получат наградите си в офиса на ЗПД "Армеец" на бул. "Кракра" 61 , с чието любезно съдействие играта продължава и през август.
Ако сте постоянен и редовно попълвате талоните за "Играй със "Съперник" и спечели!" шансът и вие да сте сред щастливците следващия месец е реален. Още повече, че наградите са изключително съблазнитеелни - уикенд за двама в луксозен хотел в Банско и микровълнова печка са първите две.
Приятели - читатели на "Съперник", включете се в играта, попълвайте талоните, които можете да намерите на 16-та страница във всеки брой на изданието. Ние работим за вас!
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система