Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 18.08.2006 г.
Със 7 куршума убиха перничанин пред дома му в Димова махала
Обективна система за оценяване предвижда МОН
Със 7 куршума убиха перничанин пред дома му в Димова махала
Илияна ИВАНОВА
   32-годишен перничанин бе убит със 7 куршума миналата нощ в пернишкия квартал Димова махала, съобщиха от Областната дирекция на полицията. А. К. е прострелян на паркинга пред бл. 12, когато се прибирал у дома към 23.45 часа. Убийството било извършено професионално и живущите наблизо не са чули никаква суматоха. Тялото на загиналия е намерено малко по-късно, проснато на асфалта, от случайни минувачи.
Лицето не е от криминалния контингент и няма криминални прояви, заяви вчера директорът на Областната полиция Тодор Илиев. Загиналият се занимавал с частен бизнес. В момента се работи по 5 версии, като 3 от тях са основни. Засега се знае, че е стреляно с пистолет, но марката все още е неизвестна. 7 от куршумите са попаднали в тялото. Два от тях са смъртоносни. Единият е засегнал главата и е разкъсал главния мозък, а другият - областта на гърдите. Останалите са покосили странични части на тялото. А. К. е починал от остра кръвозагуба.
До обяд вчера мястото на трагедията бе отцепено от полицейски служители, които извършваха оглед. Разпитани са множество перничани, но засега няма заподзрени лица. От местопроизшествието са иззети гилзи, които са предадени за експертиза. Има предположения, че килърите са пътували с лек автомобил. По случая е образувано дознание.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система