Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 23.08.2006 г.
22 тона испанско дарение
Немци поемат пластмасовите боклуци
22 тона испанско дарение
Юлия КУЛИНСКА
   22 тона дарение получи Община Радомир в началото на тази седмица, съобщи кметът инж. Златко Стойчев. Помощта е от Испанската неправителствена организация "За мир, разоръжаване и разбирателство" със седалище в град Сарагоса и от кмета на приятелския на Радомир испански град Утебо. Община Радомир е освободила пратката на митницата, а представители на испанската неправителствена организация у нас са придружили до Радимир ТИР-а с помощите.
Дарението съдържа почистващи и хигиенни препарати, опаковани хранителни продукти, ученически пособия и нови дрехи. Кметът инж. Златко Стойчев е издал заповед за назначаване на комисия, която да разпредели помощта. В нея са включени представители на общинската администрация, на социални служби, на неправителствени стуктури.
Всички ученици ще получат подарък за първия учебен ден от дарението. Продуктите ще бъдат разпределени и предоставени на социално-слаби жители и на социалните домове, намиращи се територията на Радомирска община.
Това не е първото дарение, което радомирци получават от испанските си приятели от неправителствената организация( С финансовата й подкрепа преди време се извърши основен ремонт на клиничната лаборатория и родилното отделение на общкинската обница. В момента с финансови средства на организацията се риментира хирургичния блок в здравното заведение.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система