Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.09.2006 г.
Канабисови плантации открити в землището на Студена и Селищен дол
Фурор на пернишките актьори край морския бряг
Канабисови плантации открити в землището на Студена и Селищен дол
Илияна ИВАНОВА
   Откриха канабисови плантации в безлюдни местности над селата Студена и Селищен дол. В неколкодневна акция служителите на Областното звено "Борба с организираната престъпност" успяха да изземат и унищожат десетки килограми дрога. По случая има задържано лице, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.
Операцията започва на 21 септември в гориста местност над пернишкото село Студена. На безлюден терен спецполицаите откриват канабисова плантация. Изкореняват 42 стръка.
Действията на спец полицаите продължават на 23 септември. В района на пернишкото село Драгичево униформените спират за проверка микробус "Фолксваген транспортер" със софийска регистрация. Возилото е управлявано от столичанина В. Г. /49 г./. в автомобила са намерени и иззети семена и листна маса, реагиращи при направения тест на канабис. По време на разследването става ясно, че В. Г. е съпричастен към отглеждането на изкоренената дрога в Студена. По безспорен начин е доказано, че е съпричастен и към отглеждането на канабис в брезнишкото село Селищен дол. Там са намерени и изкоренени 20 стръка канабис с общо тегло около 20 килограма. По-късно на адрес, обитаван от В. Г., са иззети още 900 грама семена от канабис. Столичанинът е задържан в ареста на Областната дирекция на полицията за 24 часа. До настоящия момент срещу него не са водени дознания за подобни престъпления. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система