Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.10.2006 г.
Дете изпада от лек автомобил, пука череп след удар в асфалта
Благотворителен спектъкъл за възрастните прави театърът
Дете изпада от лек автомобил, пука череп след удар в асфалта
Илияна ИВАНОВА
   7-годишно дете изпадна от движеща се лека кола, тръгнала сама по нанадолнището на ул. "Протожерица" в Перник. Пострадалото момиченце е закарано в критично състояние в столичния институт "Пирогов", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.
Инцидентът е регистриран завчера на кръстовището на улиците "Протожерица" и "Ком". Детето пътувало заедно с майка си в лек автомобил "Фиат Браво" със софийска регистрация. В стръмен участък на ул. "Протожерица" 32-годишната М. К. паркирала пред едно от жилищата и слязла за момент, тъй като имала работа. Жената не смятала да се бави, затова оставила детето в автомобила само. Изведнъж пред ужасените очи на майката колата тръгнала назад по склона. След подскок на една от неравностите вратата се отворила и детето изпаднало на асфалта. При падането си ударило лошо главичката на камък. Лекарите установили, че момиченцето има пукнат череп, затова то било закарано в столичния институт "Пирогов".
Причините за инцидента са в процес на установяване. Засега не е ясно какво точно е задвижило автомобила по склона. Една от версиите е, че детето си е играело със скоростния лост. Според свидетели то е седяло на предната седалка и затова е изпаднало от колата, която има само две врати. Не е изключено и колата сама да се е задвижила по стръмния наклон. По случая е започнато дознание.
При подобни обстоятелства в началото на месец юни в землището на радомирското село Стефаново загина 48-годишен местен жител. По информация на полицията мъжът останал в паркиран на стръмен склон лек автомобил "Исузо Тропер". Предполага се, че по невнимание е задвижил возилото, което веднага се спуснало по стръмнината. При инцидента П. В. издъхнал на място.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система